Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

AirPods Black Friday: flink in prijs verlaagd

Auteur: Ward Edema
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Black Friday is gearriveerd, met allerlei mooie Black Friday-deals voor AirPods – en wij hebben ze voor je op een rij gezet.

AirPods 2

AirPods 2 Black Friday

Er zijn momenteel vier verschillende uitvoeringen van AirPods. De goedkoopste uitvoering zijn de AirPods 2, de normale versie van Apple’s draadloze oortjes uit 2019. Deze hebben het ‘oude’ ontwerp (met lange steeltjes) en een oplaadcase die je kunt opladen via Lightning. Optioneel is er ook een versie met een draadloze oplaadcase.

Door Black Friday zijn de AirPods 2 flink afgeprijsd. Dit zijn de beste deals van het moment:

AirPods 3


kooptip

AirPods 3 Black Friday

Vorige maand zijn de AirPods 3 uitgekomen. Deze hebben een nieuw ontwerp en een oplaadcase die ook draadloos (of met MagSafe) kan worden opgeladen. Ook hebben ze ondersteuning voor ruimtelijke audio, waardoor het klinkt alsof muziek van Apple Music of films zich om je heen afspelen. Daarnaast hebben de AirPods 3 betere Zoek Mijn-ondersteuning, en kun je ze altijd op de kaart terugvinden, zelfs als ze ver van je iPhone zijn.

Omdat de AirPods 3 nog zo nieuw zijn, zijn de deals beperkt:

AirPods Pro

AirPods Pro Black Friday

AirPods Pro zijn Apple’s meest geavanceerde draadloze oortjes. Ze hebben een ontwerp met siliconen dopjes, waardoor ze beter afsluiten en wat dieper in je oor zitten. Ook hebben ze actieve ruisonderdrukking, wat achtergrondgeluiden wegfiltert. Hierdoor blijft je muziek in het openbaar vervoer goed te verstaan. Net als AirPods 3 hebben ze een draadloze oplaadcase (optioneel met MagSafe) en ondersteuning voor ruimtelijke audio en Zoek Mijn.

Dit zijn de beste AirPods Pro-deals:

AirPods Max

AirPods Max Black Friday

Het is de vreemde eend in de bijt: de AirPods Max. Dit is geen paar draadloze oortjes, maar juist een over-ear koptelefoon. Ze hebben exact dezelfde functies als de AirPods Pro, zoals actieve ruisonderdrukking, ruimtelijke audio en Zoek Mijn. Wat de AirPods Max onderscheidt is de geluidskwaliteit: audio klinkt ruimtelijker, helderder en heeft een stuk meer bass. Bovendien sluit het over-ear ontwerp, samen met nóg betere ruisonderdrukking dan de AirPods Pro, je volledig af van de buitenwereld.

De AirPods Max zijn flink aan de prijs, zelfs met Black Friday-kortingen, maar ze zijn wel een stuk goedkoper:

Black Friday bij iCreate

iCreate actie

Ook bij iCreate hebben we mooie kortingen tijdens Black Friday. Zo bespaar je tot 56% op een abonnement! Neem een kijkje in onze webshop.

Let op: tijdens de Black Friday-week kunnen prijzen en beschikbaarheid fluctueren.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!