Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
nieuws Overig

5 slimme apparaten om je huis om te toveren tot futuristisch paradijs (adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
SwitchBot Prime Day

Stel je voor: je opent je voordeur met een simpel stemcommando. Binnen is alles brandschoon, dankzij de robotstofzuiger die net zijn ronde heeft gedaan. De ramen verduisteren automatisch bij fel zonlicht, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.
Dit kan werkelijkheid worden: hier zijn vijf topgadgets die je met aanzienlijke korting kunt aanschaffen tijdens de SwitchBot Prime Days om je huis om te toveren tot een futuristisch paradijs.

1. Laat een krachtige robotstofzuiger al het schoonmaakwerk doen

SwitchBot S10, robotstofzuiger

Een eenvoudige manier om je huis futuristisch te maken, is door het schoonmaken over te laten aan een robotstofzuiger. De SwitchBot Floor Cleaning Robot S10 is hiervoor een uitstekende keuze. Deze slimme robotstofzuiger heeft namelijk niet alleen een effectieve stofzuigerfunctie, maar ook een handige dweilfunctie – waarbij het de dweilrol zelf schoonhoudt én droogt. Bovendien werken de functies volledig geautomatiseerd. Met de bijbehorende app kun je schoonmaakschema’s instellen, specifieke gebieden aanwijzen en de voortgang volgen. Stofzuigen terwijl je Netflix kijkt? Jazeker! Met de SwitchBot Floor Cleaning Robot S10 wordt huishouden een fluitje van een cent.

Normaal kost deze robotheld je een stevige 1099,99 euro. Maar tijdens Prime Day? Slechts 799,99 euro! Je bespaart maar liefst 300 euro!

2. Beveilig je huis met een slim deurslot

SwitchBot Lock Pro

Beveiliging is essentieel in een futuristisch huis. Met een slim slot kun je de deur openen met een vingerafdruk, pincode, app op je telefoon en zelfs via stemcommando’s. Bovendien ontvang je meldingen wanneer iemand de deur opent of sluit, wat extra gemoedsrust biedt. De SwitchBot Lock Pro, gecombineerd met de Hub Mini Matter Enabled en Keypad Touch, illustreert de nieuwste ontwikkelingen in huisbeveiliging. Door gebruik te maken van Matter-technologie integreert dit systeem naadloos met andere smart home-apparaten. De Lock Pro heeft een indrukwekkende batterijduur van 9 maanden, wat 1,5 keer langer is dan concurrerende producten. Met het Dual Power Pack wordt dit zelfs verlengd tot een vol jaar.

Profiteer van 25% korting! Dit hightechsysteem kost doorgaans 239,99 euro, maar nu tijdelijk slechts 179,99 euro!

3. Bedien al je apparaten met één universele afstandsbediening

SwitchBot Universal Remote

Een futuristisch huis kan niet bestaan zonder een centrale bediening van al je apparaten. De SwitchBot Universal Remote is de sleutel tot jouw domotica. Met deze afstandsbediening kun je vrijwel ieder SwitchBot apparaat in huis aansturen. In combinatie met de SwitchBot Hub 2/Hub Mini Matter Enabled kun je zelfs alle Matter-apparaten bedienen: van je televisie en airconditioning, tot je verlichting en speakers. Zo hoef je nooit meer meerdere afstandsbedieningen te gebruiken.

Maak kennis met de SwitchBot Universal Remote met 20% korting: 55,99 euro in plaats van 69,99 euro!

4. Leef in luie luxe met een minirobotstofzuiger

SwitchBot K10+

Een multifunctionele robotstofzuiger is fijn voor de ruimtes waarin veel geleefd wordt, zoals de woonkamer. Voor kleinere ruimtes is een minirobotstofzuiger ideaal. Een compacte robotstofzuiger is perfect voor bijvoorbeeld je kantoor of slaapkamer. Ondanks zijn kleine formaat levert het krachtige prestaties en kan het moeiteloos onder meubels door manoeuvreren. Met de app kun je eenvoudig een schoonmaakschema instellen of hem handmatig bedienen voor directe schoonmaakacties. De SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+ is hiervoor uitermate geschikt. Net als zijn grote broer de SwitchBot S10, leegt de K10+ zichzelf waardoor je 70 dagen er niet naar om hoeft te kijken.

Stel je voor: een schattig robotje dat vrolijk door je huis zoemt, terwijl jij je voeten omhoog gooit. Klinkt als een droom? Niet meer! De SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+ kun je nu aanschaffen voor 299,99 euro: dat betekent dat jij 100 euro overhoudt!

5. Bestuur je gordijnen met een simpele druk op de knop

SwitchBot Curtain 3

Niets zegt meer ‘futuristisch’ dan gordijnen die automatisch openen en sluiten. De SwitchBot Curtain 3 biedt deze mogelijkheid. Deze slimme gordijnrails kunnen eenvoudig aan je bestaande gordijnen worden bevestigd en via een app, afstandsbediening of stemcommando’s worden bediend. Je kunt schema’s instellen om de gordijnen op bepaalde tijden te openen of sluiten, wat niet alleen zorgt voor gemak, maar ook voor energiebesparing door optimaal gebruik van natuurlijk licht. Verder beschikt het over een lichtsensor die je gordijnen kan automatiseren op basis van de lichtomstandigheden.

Droom je van een leven als een filmster? Waar je gordijnen dramatisch opengaan bij het ochtendgloren? Kies dan voor de SwitchBot Curtain 3! Je bespaart nu 30%: sla snel je slag voor 62,99 euro!

Korting op het gehele SwitchBot-assortiment
Naast deze aanbiedingen geeft SwitchBot tot 40% korting op diverse andere slimme apparaten. Het assortiment omvat onder meer de Pan/Tilt Cam Plus 3K beveiligingscamera en de Hub 2 slimme thermometer. Deze producten zijn perfect om je bestaande smart home uit te breiden of om je eerste stappen in de wereld van domotica te zetten.

Mis het niet: SwitchBot’s Prime Day deals
SwitchBot’s Prime Day-aanbiedingen zijn geldig van 9 tot 17 juli 2024. Klanten krijgen tot 40% korting op het volledige assortiment met de code 5OFFJAPDSB. Op 16 en 17 juli wordt de korting automatisch verrekend in de webshop.

Dit artikel is een samenwerking met SwitchBot. Alle rechten voorbehouden.