Terug naar ‘Nieuwe Apple TV 4K kan er op elk moment zijn’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe Apple TV 4K kan er op elk moment zijn’

Door Koen van Ekeren8 mei 2020 09:032 min. leestijd0

Er gingen al geruchten dat Apple werkt aan een nieuwe versie van de Apple TV 4K, en volgens een betrouwbare tech-journalist is deze inmiddels klaar om te worden verscheept. De kans lijkt dus groot dat we op korte termijn een nieuwe Apple TV kunnen verwachten.

Nieuwe Apple TV 4K

4K Apple TV 2020

Op dit moment verkoopt Apple twee Apple TV-kastjes: de Apple TV HD en Apple TV 4K. Voor de laatste komt er snel een vernieuwing aan, want hij is klaar om te worden verscheept. Dit laat de inmiddels gerenommeerde Apple-lekker Jon Prosser via Twitter weten. En dat is niet het enige wat Prosser weet.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De Apple TV zou een stuk krachtiger worden en voorzien zijn van de A12 Bionic-chip, de processor van de iPhone XS en XS Max. Nu beschikt de Apple TV 4K nog over de A10 Bionic. Met de krachtige chip moet het kastje nog een stuk geschikter worden voor het spelen van games, zoals die van Apple Arcade. De timing is wat dat betreft goed, want consoles zijn in deze tijd niet aan te slepen. Een Apple TV is dan een leuk alternatief.

Verder meldt Prosser dat de 4K Apple TV 2020 er komt met meer opslag: 64 GB of 128 GB. Nu heb je nog de keuze uit 32 of 64. Verder blijft het ontwerp hetzelfde; we kunnen dus weer een zwart doosje met afgeronde hoeken verwachten. Het is niet bekend wat er met de prijs gaat gebeuren. De Apple TV 4K heeft op dit moment een vanafprijs van € 199.

tvOS 14

Naast de processor en meer opslagcapaciteit worden er geen grote veranderingen verwacht. Wel lijkt tvOS dit najaar een relatief grote update te krijgen. Er komt bijvoorbeeld een kindermodus waarbij je je kinderen een eigen account kunt geven. Ook is het de verwachting dat Schermtijd naar de Apple TV komt, waarmee je in de gaten houdt hoeveel tijd je kinderen spenderen aan de Apple TV.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar