Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Deze gloednieuwe Mac kost nu minder dan € 700 (en hierom wil je ‘m)

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple januari 2023 Mac mini


Lees verder na de advertentie

De Mac mini M2 is de goedkoopste Mac die je op dit moment kunt kopen, en hij zakt nu voor het eerst onder de € 700. Hierom wil je hem in huis halen.

Mac mini M2

Het is nogal ongebruikelijk: de Mac mini M2 is de allernieuwste Mac, en tegelijkertijd ook de goedkoopste. Met een adviesprijs van € 719 zit hij flink onder de prijs van zijn voorganger, de Mac mini M1 – en die prijs is nu nog verder gezakt.

Met de Mac mini M2 haal je een compacte supercomputer in huis. Door zijn snelle M2-chip kun je er bijna alles mee. 4K-films bewerken, intensieve games spelen, werken met 3D-modellen – er is weinig te veel voor deze processor. Tegelijkertijd neemt hij bijna geen ruimte in beslag op je bureau, en is hij bijna altijd muisstil.

Lees onze Mac mini M2 review

Mac mini M2 kopen

Het instapmodel van de Mac mini M2 heeft 8 GB geheugen, 256 GB opslag, en een hele reeks aansluitingen: ethernet, tweemaal Thunderbolt 4 (usb-c), HDMI, twee usb-poorten en een koptelefoonaansluiting.


kooptip

rvw_mini_147

De adviesprijs voor dit model is dus € 719. Nu heb je hem echter al voor € 689. En heb je liever een model met meer opslag, dan kun je ook flink besparen: op de uitvoering met 512 GB opslag bespaar je nu zelfs tot 100 euro. Hier vind je de deals:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!