Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Deze vouwbare elektrische step is wel héél goedkoop bij de Action

Auteur: Ward Edema
4 reacties
Elektrische step Action

De Action heeft een elektrische step van Acer in de aanbieding – en voor dit model betaal je nog geen 280 euro! Hier vind je de deal.

Lees verder na de advertentie

Elektrische step bij de Action

Dat de Action weer eens stunt met prijzen is niet zo’n verrassing meer, maar dit keer is het product wel érg opvallend. De winkel heeft nu namelijk een tweetal elektrische steppen van Acer – ja, dat merk van de laptops – met forse korting op zijn webwinkel gezet.

Het gaat om de Acer ES Series 1 en de Acer ES Series 3. Eerstgenoemde is een lichtgewicht stepje van 11 kilo, met een maximaal bereik van 23 kilometer en een topsnelheid van 25 kilometer per uur. De duurdere Series 3 is iets zwaarder door zijn grotere accu – 16 kg – maar heeft daardoor wel meer power en een bereik van 25 kilometer. Ook heeft deze variant een geavanceerder en veiliger remsysteem.

kooptip

Flinke korting

De Acer ES Series 1 was er voor € 199 bij de Action webshop, maar is inmiddels uitverkocht. Gelukkig is er nog wel de krachtigere en veiligere Series 3 voor € 279. Normaal gesproken ligt dit model voor € 449 in de winkels – dus je krijgt flink wat korting. Hier vind je de deal:

Let er wel op dat elektrische steppen officieel nog niet op de openbare weg mogen in Nederland. Wat dat betreft is het vooral een leuke aankoop voor op vakantie – en dan met name de Series 1, die je met 11 kilo zo meeneemt! In de rest van West-Europa is de step gewoon toegestaan – alleen in het VK en Servië gelden er beperkingen.