Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies

Apple Black Friday 2023: deals die er wél toe doen

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple Black Friday 2023

Tijdens Black Friday 2023 komen veel schijnaanbiedingen voorbij, maar er zijn ook Apple-producten die er daadwerkelijk goedkoper op zijn geworden. In dit artikel lichten we de interessantste Apple Black Friday-aanbiedingen uit.

Apple Black Friday 2023

Van Mediamarkt tot Bol.com en van Coolblue tot Amazon: de afgelopen dagen struinden we de online winkels af, zoekend naar de beste Apple Black Friday 2023-aanbiedingen.

In dit verzamelartikel zetten we de interessantste Black Friday 2023-aanbiedingen op een rij. Dit betreft de iPhone, iPad Apple Watch en MacBook. We noemen alleen Apple-producten die tijdens de Black Friday-week beduidend goedkoper zijn geworden.

Black Friday iPhone

Lezersvragen iCreate 134 M1

De iPhone 15 en 14 zijn te nieuw voor écht goede Black Friday-aanbiedingen. De grotere kortingen zijn vinden bij iPhones die al wat langer in de schappen liggen: de iPhone SE 2022 en iPhone 13.

Beide iPhones zijn niet meer de jongste, maar met de A15 Bionic-chip kunnen ze nog makkelijk jaren mee.

In het artikel over Black Friday 2023 iPhone lees je meer over deze aanbiedingen.

Black Friday iPad

iPad 2021

Meerdere iPad-modellen zijn met Black Friday 2023 in prijs verlaagd. Het gaat om de instap-iPad en de iPad Air. Bij de instap-iPad zijn zowel de versie uit 2021 als 2022 goedkoper geworden.

Wil je ‘gewoon een iPad’ en geef je niet zoveel om een modern ontwerp, dan is de iPad uit 2021 een prima keuze. De iPad 2022 heeft een groter scherm (10,9 inch in plaats van 10,2 inch) en een chiquer ontwerp zonder thuisknop. De iPad Air 2022 lijkt veel op dit model, maar heeft met de M1-chip de kracht van een desktop-Mac.

In het artikel Black Friday 2023 iPad lees je meer over deze deals.

Black Friday Apple Watch

Net als bij de iPhone zijn de grooste kortingen van de Apple Watch te vinden bij de modellen die niet meer de nieuwste zijn. Vooral de Apple Watch SE 2022 en de Apple Watch Ultra (de eerste versie) zijn met Black Friday flink in prijs verlaagd.

De Apple Watch SE is de instap-versie van Apple’s smartwatch. Het was al de goedkoopste Apple Watch die je kon kopen en tijdens deze kortingsweek is hij weer goedkoper.

In het artikel over Apple Watch Black Friday 2023 lees je meer over deze aanbiedingen.

Black Friday MacBook

Black Friday 2022 Mac

Voor de MacBook is het iets meer speuren naar goede deals. De meest aantrekkelijke aanbieding kwamen we bij de Mediamarkt tegen, waar de MacBook Air 2022 met ruim honderd euro in prijs is verlaagd.

Wil je graag een Pro, maar hoef je niet het nieuwste van het nieuwste? De MacBook Pro 2021 met M1-chip en 32 GB Ram is bij Amazon 23 procent goedkoper geworden.

Meer aanbiedingen vind je in het artikel met MacBook Black Friday 2023 deals.

Meer Apple Black Friday 2023-aanbiedingen

Ook andere Apple-producten zijn in prijs verlaagd, waaronder de AirPods en Apple TV. Deze Apple Black Friday 2023-aanbiedingen vind je misschien ook interessant:

Kom je een goede Black Friday 2023-aanbieding tegen voor een Apple-product? Laat het hieronder weten in de reacties.