Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Watch Black Friday 2023: waar krijg je de meeste korting?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Apple Watch Black Friday 2023

Tijdens Black Friday zijn er heel wat Apple-producten in de aanbieding, waaronder de Apple Watch. Maar wat zijn nu de aantrekkelijkste prijzen? En waar vind je ze? Dat en meer lees je hier: dit zijn de beste Apple Watch Black Friday 2023 deals.

Lees verder na de advertentie

Apple Watch Black Friday 2023

De Apple Watch is het ultieme slimme horloge. Met de verschillende uitvoeringen is er voor ieder wat wils: van de budgetvriendelijke Apple Watch SE tot de geavanceerde Apple Watch Ultra. En je kunt de smartwatch volledig naar je hand – of eigenlijk, pols – zetten. Zo is de kast er in diverse maten en kleuren, en kun je qua bandje kiezen tussen allerlei materialen, designs en meer.

De Apple Watch prijzen verschillen per model, maar tijdens Black Friday zijn de meeste versies afgeprijsd. Hieronder noemen we de interessantste modellen, plus we vertellen je meteen waar je momenteel de meeste korting scoort. Wees er snel bij, want op = op. En let ook op de kleur en de maat van het bandje! Tijd om te beginnen: dit zijn de beste Apple Watch Black Friday 2023 deals.

Apple Watch Series 9

kooptip

Apple Watch Series 9

De Apple Watch Series 9 is de nieuwste versie van het instapmodel. De kast is gemaakt van aluminium of roestvrij staal en is beschikbaar in de maten 41 en 45 mm. Verder heeft hij een Always on Retina-display tot 2000 nits, een S9-chip om je iPhone nauwkeurig mee te zoeken, een Saturatie- en Ecg-app en nog veel meer functies. Per oplaadbeurt heb je er tot 18 uur plezier van, en tot wel 36 uur in de Energiebesparingsmodus.

De Series 9 met 41 mm kast heeft een adviesprijs vanaf € 449, maar tijdens Black Friday vind je ‘m bij Coolblue al voor € 419. Ook het 45 mm model is hier nu afgeprijsd: van € 479 naar € 449. Het grotere model is nu dus even duur als de kleinere versie normaal gesproken is.

Apple Watch SE

Apple Watch SE 2023 Black Friday

De Apple Watch SE is de budgetvriendelijke variant van Apple’s smartwatch. Dit maakt hem dan ook ideaal voor kinderen, of volwassenen die een Watch willen zonder de hoofdprijs te betalen. De kast is gemaakt van aluminium, is er in de maten 40 en 44 mm, en is uitgerust met een Retina-display tot 1000 nits. Verder heeft hij een S8-chip om je iPhone te zoeken, en de accu gaat tot wel 18 uur mee. Always-on moet je helaas missen, evenals wat andere functies – dit om het lagere prijskaartje mogelijk te maken.

De Apple Watch SE 2022 met 40 mm kast heeft een adviesprijs van € 279. Momenteel zit hij daar ver onder, want je hebt hem bij MediaMarkt al voor € 229. Ook het 44 mm model is hier afgeprijsd: doorgaans kost hij € 309, nu € 279.

Apple Watch Ultra

Wil je juist alles uit de Watch halen, dan stellen we je voor aan de Apple Watch Ultra. Dit model heeft een robuuster design, een 49 mm kast, en een Always-on Retina-display tot 3000 nits. Verder kan hij alles wat de reguliere Watches ook kunnen en meer. De accu houdt het veel langer vol dan die van de andere modellen: doorgaans tot 36 uur, in de Energiebesparingsmodus tot wel 72 uur. Plus de Ultra is waterbestendig – je kunt er tot wel 40 meter diep recreatief mee duiken. Kortom, deze Watch is vooral bedoeld voor mensen die extreme sporten beoefenen, bijvoorbeeld bergbeklimmen of diepzeeduiken.

De eerste generatie Apple Watch Ultra komt uit 2022 en heeft een premium prijskaartje van maar liefst € 999. Momenteel ben je goedkoper uit: bij Belsimpel kost hij nu € 719,95. Het nieuwste model verscheen in september en kost doorgaans € 899, nu € 848,95. Dat zijn nog steeds flinke bedragen, maar die korting maakt een groot verschil.