Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Black Friday 2023 iPhone: dit zijn de beste deals

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Black Friday iPhone 2022

De week van Black Friday is een uitgelezen kans om een iPhone te kopen voor een aantrekkelijke prijs. Welke deals zijn écht goed? In dit overzicht zetten we de beste iPhone Black Friday 2023 aanbiedingen op een rij en geven we advies.

Lees verder na de advertentie

Black Friday 2023 iPhone

Black Friday staat garant voor aantrekkelijke aanbiedingen – zo ook als het om de iPhone gaat. Dit geldt wel voor de wat oudere iPhone-modellen. De ervaring leert dat de nieuwste iPhone-serie tijdens Black Friday buiten beschouwing blijft, dus reken niet op fikse kortingen voor de iPhone 15.

Ook voor de iPhone 14-serie van vorig jaar zijn nauwelijks deals te vinden. In dit artikel bespreken we daarom eerste de modellen waarvoor wél een leuke Black Friday-korting is. Dat zijn de iPhone SE 2022 en iPhone 13.

iPhone SE 2022 Black Friday deal

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

iPhone SE 2022 review

Geef je niet zoveel om de nieuwste iPhone-functies, maar wil je een betaalbare iPhone waarmee je nog jaren vooruit kan? Dan is de nieuwste iPhone SE iets voor jou.

Aan de buitenkant oogt de iPhone SE – die in maart 2022 verscheen – vanwege de thuisknop en brede randen wat gedateerd, maar hij heeft een prima A15-chip, 5G-ondersteuning. Het is ook de compactste iPhone die Apple op dit moment nog verkoopt.

Met Black Friday is de iPhone SE nog betaalbaarder geworden. Bij Amazon is het toestel op het moment van schrijven het goedkoopst:

iPhone 13 Black Friday

Wil je een goedkope iPhone, maar mag hij wel iets moderner ogen dan de iPhone SE 2022? Dan is de iPhone 13 uit 2021 een goed alternatief. Het toestel is net zo krachtig (hij heeft ook een A15 Bionic-chip in zich), maar is op verschillende vlakken beter.

Het scherm is bijvoorbeeld groter (6,1 inch in plaats van 4,7), het display is geavanceerder (oled in plaats van lcd) en het camerasysteem uitgebreider (twee cameralenzen aan de achterkant, in plaats van één).

Bij Belsimpel en Amazon is de iPhone 13 op dit moment het goedkoopst:

iPhone 14 Black Friday

iPhone 14 aanbieding
Notch

De iPhone 14 (Pro) verscheen in september 2022. Ondanks dat het niet meer de nieuwste iPhone is, is het nog steeds een uitstekend toestel waarmee je nog jaren vooruit kan. Dat geldt zeker voor de iPhone 14 Pro, die veel geavanceerde functies heeft, zoals een ProMotion-scherm, Always-on en een Dynamic Island.

Grote Black Friday-kortingen voor de iPhone 14 (Pro) zijn er niet, en we verwachten niet dat deze er nog gaan komen. Weet je dat je toch een iPhone 14 wil, dan vind je hieronder de beste prijzen.

iPhone 15 Black Friday-deals

iPhone 15 Pro Max reviews

De iPhone 15-serie verscheen in september 2023. Het basismodel is de iPhone 15 (Plus). Het toestel heeft een nieuw design met een Dynamic Island in plaats van een notch, een usb-c-poort en een 48MP hoofdcamera.

De iPhone 15 Pro-modellen hebben een krachtigere A17 Pro-chip, een geavanceerder scherm (met 120 Hz en Always-on) en een telelens met 3x of 5x optische zoom. Het is de beste iPhone die je op dit moment kunt kopen. Meer over het toestel lees je in onze iPhone 15 review.

Grote afprijzingen zijn er niet, want de iPhone-serie is nog niet zo lang uit. We verwachten ook niet dat die er deze week gaan komen. Alleen de iPhone 15 is een paar tientjes goedkoper. De duurdere iPhone 15 Pro kost in alle online winkels minimaal 1229 euro.

Dit is de beste iPhone 15-deal: