Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple AirTag aanbieding: hier is Apple’s tracker het goedkoopst

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple AirTag aanbieding

Met een AirTag vind je in een handomdraai je sleutels, koffer of tas terug, en met deze Apple AirTag aanbieding haal je de tracker voor weinig in huis.

Lees verder na de advertentie

Apple AirTag aanbieding

De Apple AirTag is één van de handigste accessoires voor je iPhone, iPad en Mac die je in huis kunt halen. Door de kleine tracker aan je sleutelbos, koffer of tas te hangen, vind je met de Zoek mijn-app je spullen gemakkelijk terug als je ze verliest. En doordat de AirTag geen gps gebruikt, en in plaats daarvan zijn locatie doorgeeft via andere Apple-apparaten, gaat hij een heel jaar mee op één batterijtje.

Wil je een AirTag in huis halen? Met de onderstaande Apple AirTag aanbieding heb je hem voor minder in huis dan Apple’s eigen adviesprijs van € 39. Hier vind je de beste deals:

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Apple AirTag

Weet je nog niet zeker of je een Apple AirTag in huis wilt halen? Wij beantwoorden een paar van de meest gestelde vragen over de tracker, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

 • Hoe ver bereik heeft de AirTag?
  De AirTag heeft een bereik van ongeveer 100 meter, en communiceert via Bluetooth met andere Apple-apparaten zoals iPhones en iPads. Die geven op hun beurt weer de locatie van de AirTag door aan het Zoek mijn-netwerk, zodat jij hem op de kaart terug kunt vinden.

 • Werkt een AirTag met mijn iPhone of iPad?
  Om een AirTag in te stellen, heb je een iPhone, iPad of iPod touch nodig met iOS 14.5 (of iPadOS 14.5) of nieuwer. De oudste ondersteunde iPhone is daarmee de iPhone 6S uit 2015, en de oudste ondersteunde iPad is de iPad Air 2 uit 2014.

 • Kan je iemand volgen met een AirTag?
  De AirTag heeft beveiliging ingebouwd waardoor hij niet gebruikt kan worden om mensen te volgen. Reist er een onbekende AirTag met jou mee, dan gaat hij vanzelf piepen, en geeft je iPhone een melding.

 • Is een AirTag het waard?
  Als je je AirTag hangt aan een waardevol object als je koffer of sleutelbos, is hij het absoluut waard – hij kan je veel vervangingskosten besparen!