Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

iCreate digitaal lezen

Op welke manieren kan ik iCreate digitaal lezen?

Digitaal lezen via de iCreate app of webreader

iCreate digitaal lezen? Dat is heel eenvoudig. Download iCreate in de App Store! Lees je liever op je Mac? De desktop-versie kun je gebruiken via je browser met onze webreader: digitaal.icreatemagazine.nl.

Premium-artikelen op icreatemagazine.nl

Op icreatemagazine.nl vind je behalve onze gratis artikelen ook premium-artikelen. Deze zijn exclusief toegankelijk voor abonnees.

Zorg dat je bent ingelogd met je iCreate-account om direct toegang tot premium-artikelen te krijgen. Heb je al een abonnement maar nog geen account? Maak dan een account aan met het e-mailadres dat hoort bij je abonnement. Dat is het e-mailadres waarop je e-mails van iCreate ontvangt.

Vragen over inloggen of over je account? Kijk dan hieronder bij onze veelgestelde vragen over premium-artikelen.

Onze premium-omgeving is nieuw en volop in ontwikkeling, dus we staan altijd open voor feedback. Stuur gerust een mail naar feedback@icreatemagazine.nl met opmerkingen of tips.

Digitaal lezen via de iCreate app of webreader

Als je al abonnee bent, kun je na het downloaden van de app inloggen om toegang te krijgen tot de digitale edities van iCreate magazine.

  1. Tik in de app onderin op Meer>Inloggen. In de webreader digitaal.icreatemagazine.nl klik je links op Mijn account (? icoontje).
  2. Vul je abonneenummer en postcode in en tik op Inloggen. Weet je jouw abonneenummer niet meer? Kijk dan onder ‘Ik weet mijn abonneenummer niet meer’.
  3. Eenmaal ingelogd, kun je de digitale uitgaven downloaden en lezen zolang je abonnement loopt.

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt (zie afbeelding hieronder) en in de welkomstmail die je hebt gehad bij het afsluiten van je abonnement. Je kunt je abonneenummer ook opvragen bij de klantenservice van iCreate via klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828.

iCreate abonneenummer

Als abonnee heb je alleen toegang tot de edities die binnen je abonnement vallen. Dit gaat maximaal terug tot en met 2018 als je al langer abonnee bent.

Dit kan via de webreader. Na het inloggen kun je een editie openen, onder in het menu vind je een functie om je uitgave als PDF te downloaden.

Dat kan. De digitale edities zijn ook verkrijgbaar als in-app aankopen.

Alle edities die je tijdens je abonnement in de app hebt gedownload, kun je gewoon blijven lezen na afloop van je abonnement. Voorwaarde is wel dat je de editie al op je apparaat hebt staan voordat je abonnement is afgelopen.

Premium-artikelen

iCreate-abonnees kunnen een account aanmaken op icreatemagazine.nl om direct toegang te krijgen tot de premium-artikelen. Hiervoor moet je het e-mailadres gebruiken dat hoort bij je abonnement. Dat is het e-mailadres waarop je e-mails van iCreate ontvangt. Weet je niet welk e-mailadres bij je abonnement hoort, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828.

Om onze premium-artikelen te kunnen lezen moet je inloggen met je iCreate-account op icreatemagazine.nl. Dit kan door in een premium-artikel op Log in als abonnee te klikken. Inloggen kan ook door te klikken op het ? icoontje, te vinden in het menu op elke pagina.

Alleen iCreate-abonnees hebben toegang tot premium-artikelen van iCreate. Bekijk onze abonnementen.

Je hebt tot 30 dagen na de einddatum van je abonnement toegang tot premium-artikelen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met ons op via feedback@icreatemagazine.nl.