Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

iCreate Digitaal lezen

Op welke manieren kan ik iCreate digitaal lezen?

Digitaal lezen via de iCreate app of webreader

Wil je iCreate lezen in de opmaak zoals in het magazine, maar dan op je iPad, iPhone of Mac (of andere tablet, smartphone of computer)? Dat kan met een abonnement op iCreate Digitaal en iCreate Compleet.

Op je iPad en iPhone download je hiervoor de app van iCreate in de App Store. Lees je liever op je Mac of pc? De desktop-versie kun je gebruiken via je browser met onze webreader: digitaal.icreatemagazine.nl.

Inloggen in de app of de browser doe je met je abonnementsnummer en postcode. In de vragenlijst hieronder vind je meer uitleg over het inloggen. Daarna kun je alle edities van iCreate die binnen je abonnement vallen direct lezen.

Premium-artikelen op icreatemagazine.nl

De artikelen die in het (papieren en digitale) magazine worden gepubliceerd, verschijnen ook als premium-artikelen op icreatemagazine.nl. Deze artikelen zijn exclusief toegankelijk voor abonnees. Op deze pagina leggen we precies uit hoe iCreate Premium werkt.

Binnenkort gaat de premium omgeving veranderen en wordt het nóg beter. Goed om te weten: jij hoeft hier niks voor te doen en inloggen doe je straks gewoon met dezelfde gegevens. Meer nieuws hierover ontvang je binnenkort per mail.

Digitaal lezen via de iCreate app of webreader

Als je al abonnee bent, kun je na het downloaden van de app inloggen om toegang te krijgen tot de digitale edities van iCreate magazine.

  1. Tik in de app onderin op Meer>Inloggen. In de webreader digitaal.icreatemagazine.nl klik je links op Mijn account.
  2. Vul je abonneenummer en postcode in en tik op Inloggen. Weet je jouw abonneenummer niet meer? Kijk dan onder ‘Ik weet mijn abonneenummer niet meer’.
  3. Eenmaal ingelogd, kun je de digitale uitgaven downloaden en lezen zolang je abonnement loopt.

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt (zie afbeelding hieronder) en in de welkomstmail die je hebt gehad bij het afsluiten van je abonnement. Je kunt je abonneenummer ook opvragen bij de klantenservice van iCreate via klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828.

iCreate abonneenummer

Als abonnee heb je alleen toegang tot de edities die binnen je abonnement vallen. Dit gaat maximaal terug tot en met 2018 als je al langer abonnee bent.

Dit kan via de webreader. Na het inloggen kun je een editie openen, onder in het menu vind je een functie om je uitgave als PDF te downloaden.

Alleen iCreate-abonnees met een print-abonnement óf een digitaal-abonnement incl. toegang tot de iCreate App kunnen digitaal lezen. Bekijk onze print en digitale abonnementen.

Dat kan. De digitale edities zijn ook verkrijgbaar als in-app aankopen.

Alle edities die je tijdens je abonnement in de app hebt gedownload, kun je gewoon blijven lezen na afloop van je abonnement. Voorwaarde is wel dat je de editie al op je apparaat hebt staan voordat je abonnement is afgelopen.