Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

iCreate digitaal lezen

iCreate digitaal lezen? Dat is gemakkelijker dan ooit. Download iCreate in de App Store! Lees je liever op je Mac? De desktop versie kun je  gebruiken via je browser op digitaal.icreatemagazine.nl.

iCreate digitaal lezen

Ook voor niet-abonnees is de app de moeite waard. Via de app blijf je eenvoudig op de hoogte van het nieuws op de website via de nieuwsfeed en ontvang je previews van het magazine. Zo weet je meteen wanneer het tijd is om naar de winkel te gaan voor de nieuwe uitgave. Of sluit via de app een digitaal abonnement af (Menu > Abonneren & inloggen) en je ontvangt iCreate magazine voortaan in de app.

Inloggen iCreate app

Als je al een abonnee bent, kun je na het downloaden van de app inloggen om toegang te krijgen tot de volledige content.

  1. Tik in de app onderin op Meer en op Inloggen. In de browser tik je links op je account (het poppetje).
  2. Vul je abonneenummer en postcode in en tik op inloggen. Je vindt je abonneenummer op het adreslabel van de verpakking van je iCreate (zie de afbeelding hieronder), of in de welkomstmail die je hebt gehad bij het ingaan van je abonnement.
  3. Eenmaal ingelogd, kun je de digitale uitgaven downloaden en lezen zolang je abonnement loopt.

iCreate abonneenummer

FAQ iCreate digitaal lezen

Ik weet mijn abonneenummer niet meer.

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt. Je kunt je abonneenummer ook aanvragen via de klantenservice van iCreate via klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828.

Welke jaargangen vind ik in de app?

Jaargang 2018 en 2019 staan volledig in de app. De nummers van 2020 worden maandelijks toegevoegd, parallel aan het verschijnen van de nieuwe uitgaven.

Kan ik een uitgave downloaden voor mijn persoonlijke archief?

Dit kan via de webreader. Je kunt via je browser inloggen op de webreader, een editie openen en onder in het menu is een functie om je uitgave als PDF te downloaden.

Ik ben geen abonnee maar wil wel digitaal de iCreate lezen.

Dat kan. Digitale edities zijn verkrijgbaar als in-app aankopen of je kunt een digital-only abonnement afsluiten door in het app menu naar Abonneren & inloggen te gaan en te tikken op Abonnementen bekijken.

Als mijn abonnement is afgelopen verlies ik dan ook toegang tot de app?

Alle edities die je tijdens je abonnement in de app hebt gedownload kun je gewoon blijven lezen na afloop van je abonnement. Voorwaarde is wel dat je de editie al op je apparaat hebt staan voordat je abonnement is afgelopen.

Is er ook een Android versie van de iCreate app?

Zeker. Die download je via Google Play.

iCreate 119
iCreate 119
Gebruik je iPad als MacBook!