Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

iCreate Premium lezen

Hoe kan ik iCreate Premium-artikelen lezen?

Premium-artikelen lezen op iCreatemagazine.nl

Op onze website icreatemagazine.nl vind je behalve onze gratis artikelen ook premium-artikelen. Deze artikelen zijn exclusief toegankelijk voor abonnees.
Op deze pagina leggen we uit hoe dit voor jou als abonnee werkt:

Heb je al een account op icreatemagazine.nl?*

Om de premium artikelen te kunnen lezen, heb je een account nodig op onze website. Zorg dat je bent ingelogd en je hebt onbeperkt toegang tot de premium-artikelen.
*Let op: dit is een ander account dan je gebruikt als je het magazine digitaal leest via bijvoorbeeld de app.

Heb je nog geen account?

Heb je al een abonnement maar nog geen account?
Maak dan een account aan met het e-mailadres dat hoort bij je abonnement. Dat is het e-mailadres waarop je e-mails van iCreate ontvangt.

Binnenkort gaat de premium omgeving veranderen en wordt het nóg beter. Goed om te weten: jij hoeft hier niks voor te doen als abonnee en inloggen doe je straks gewoon met dezelfde gegevens. Binnenkort ontvang je meer nieuws hierover per mail.

Vragen over inloggen of over je account kun je terecht bij onze klantenservice via klantenservice@icreatemagazine.nl.

Premium-artikelen

iCreate-abonnees kunnen een account aanmaken op icreatemagazine.nl om direct toegang te krijgen tot de premium-artikelen. Hiervoor moet je het e-mailadres gebruiken dat hoort bij je abonnement. Dat is het e-mailadres waarop je e-mails van iCreate ontvangt. Weet je niet welk e-mailadres bij je abonnement hoort, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828.

Om onze premium-artikelen te kunnen lezen moet je inloggen met je iCreate-account op icreatemagazine.nl. Dit kan door in een premium-artikel op Log in als abonnee te klikken. Inloggen kan ook door te klikken op het ? icoontje, te vinden in het menu op elke pagina.

Alleen iCreate-abonnees hebben toegang tot premium-artikelen van iCreate. Bekijk onze abonnementen.

Je hebt tot 30 dagen na de einddatum van je abonnement toegang tot premium-artikelen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met ons op via feedback@icreatemagazine.nl.