Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Black Friday: Apple Watch deals

Black Friday is in aantocht! Op 26 november 2021 is het zover, maar in de aanloop ernaartoe beginnen veel winkels ook al te stunten met de prijzen. Als je op zoek bent naar een mooie aanbieding voor een Apple Watch, is dat het moment om toe te slaan. Maar wat zijn nu goede Black Friday Apple Watch Deals?

gouden Apple Watch

Apple Watch van Apple

Nog niet zo heel lang geleden heeft Apple een nieuwe Apple Watch uitgebracht. De Apple Watch Series 7 is het nieuwe topmodel van dit jaar. Apple verkoopt ook de Apple Watch SE. Dit is een goedkoper model dat ook alle essentiële functies heeft. Misschien zijn dat de modellen waar je naar op zoek bent. Of toch liever een Apple Watch Series 5 of 6, die bij Apple niet meer te koop zijn? Oudere modellen – Apple Watch Series 3 of ouder – raden we je overigens af. Die kun je niet of nog maar heel kort updaten.

Overzicht Black Friday Apple Watch Deals

Op het moment van schrijven zijn we nog geen Black Friday-aanbiedingen tegengekomen voor de Apple Watch. Maar veel webwinkels beginnen met een Black Friday Pre-party, dus houd de grote webshops vooral in de gaten:

Bij Apple zelf hoef je trouwens niet te zoeken: die stunten nooit echt. Rondom Black Friday krijg je er hooguit een kortingskaart cadeau, voor een aankoop in de toekomst.

Ga ook naar onze overzichtspagina met alle Apple Black Friday deals voor kortingen op andere Apple-producten.