Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Ping je Apple Watch met je iPhone (of andersom)

Je Apple Watch of iPhone kwijt? Speel er een geluidje op af en je vindt hem gemakkelijker terug. Zo stel je het in.
Bedieningspaneel
Icon voor iOS 17
iOS 17
Icon voor Apple Watch
Apple Watch
Moeilijkheid:
Tijdsduur:
5 minuten
Stappen:
3 stappen
Download:
N.v.t.

Direct aan de slag?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot alle workshops van de iCreate Academy. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!
Ping je iPhone
1

Ping je iPhone

Niet nieuw, wel handig: speel met je Apple Watch een geluidje af op je iPhone als je deze kwijt bent. Open het Bedieningspaneel op de Apple Watch – dat doe je tegenwoordig door op de zijknop te duwen. Tik op het pictogram van de iPhone en je telefoon piept. Houd de knop langer ingedrukt en je iPhone verstuurt ook lichtflitsen.

Instructiefoto: Zet de knop in het Bedieningspaneel
2

Zet de knop in het Bedieningspaneel

Sinds iOS 17 kun je ook je Apple Watch ‘oppiepen’. Om je Apple Watch te ‘pingen’ met je iPhone, moet je eerst de knop toevoegen aan het bedieningspaneel. Open de app Instellingen, tik op Bedieningspaneel en tik op het plusje voor ‘Ping mijn Watch’ om de knop toe te voegen.

Bedieningspaneel
3

Apple Watch kwijt?

Open het Bedieningspaneel. Op iPhones met thuisknop veeg je hiervoor van onderuit het scherm naar boven. Op iPhones zonder thuisknop veeg je vanuit de hoek rechtsboven naar beneden. Tik op de ‘Ping mijn Watch’-knop en je horloge begint te piepen.