Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Luister onbeperkt boeken met Storytel

Wij ­geven je luistertips voor Storytel. Niet over welke boeken je moet be­luisteren, want over smaak valt niet te twisten, maar wel over hoe je het meeste uit de app haalt.
Storytel aanbieding
Icon voor Apps
Apps
Moeilijkheid:
Tijdsduur:
10 minuten
Stappen:
8 stappen
Download:
N.v.t.

Direct aan de slag?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot alle workshops van de iCreate Academy. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Storytel is een online platform waar je toegang hebt tot een brede verzameling luisterboeken. Wegdromen bij een hartverwarmende roman, op het puntje van je stoel bij een spannende thriller, of je onder­dompelen in een historisch epos – alles kan. Je kunt gemakkelijk genieten van verschillende verhalen en boeken via de app op je iPhone of iPad. Er zijn honderdduizenden titels om uit te kiezen: fijn voor tijdens lange ­autoritten, het tuinieren of huishoudelijke klusjes.

ws_storytel
1

Inspiratie

Op zoek naar iets specifieks? Via ‘Zoeken’ voer je een titel of auteur in. Liever wat grasduinen zoals in een bieb? Dan is ‘Inspiratie’ waar je zijn moet. Met populaire boeken en suggesties op basis van je luistergedrag.

ws_storytel
2

Boekenplank

Tik op een boek of verhaal dat je interessant lijkt. Je kunt direct luisteren (via het koptelefoontje) en soms ook lezen (het brilletje). Opslaan voor later kan ook, met het hartje. Via ‘Boekenplank’ vind je alle opgeslagen boeken terug.

ws_storytel
3

Downloaden

Wil je onderweg luisteren, dan is het verstandig om een boek alvast te downloaden via wifi. Tik op de drie puntjes en daarna op ‘Download’. Gedownloade boeken belanden op een apart deel van de boekenplank: ‘Opgeslagen’.

ws_storytel
4

E-books in het Arabisch?

Storytel heeft luisterboeken en e-books. Via ‘Profiel>Tandwiel>App’ kun je desgewenst een van beide uitschakelen. Pal daaronder vind je de optie ‘Talen’. Uit­sluitend e-books lezen in het Arabisch? Dat kan!

ws_storytel
5

Slaaptimer

Luister je naar een boek om in slaap te vallen? Via het halve maantje stel je een slaaptimer in. Subtip: bij de blokjes op de pagina ‘Zoeken’ vind je het thema ‘Slapen en wakker worden’, met slaapmeditaties en rustgevende geluiden.

ws_storytel
6

Volgen

Gecharmeerd van een bepaalde auteur, voorlezer of serie? Tik dan op de Volg-knop om meldingen te krijgen zodra er een nieuw verhaal verschijnt. Via je Profiel en ‘Volgend’ beheer je dat wat je volgt.

ws_storytel
7

Vergelijkbare boeken

Als je even geen idee hebt wat je wilt beluisteren, zoek dan een boek op dat je leuk vindt. Helemaal onderaan bij de boekdetails vind je onder ‘Meer zoals dit’ vergelijkbare boeken. Of gebruik de tags daarboven voor inspiratie.

ws_storytel
8

AI

Ieder zichzelf respecterende app doet tegenwoordig iets met AI, Storytel ook. Zoek naar Voice Switcher om (een kleine collectie) verhalen te vinden die worden voorgelezen door een AI-stem. Onderin wissel je van stem.

Storytel
Storytel-abonnement

Het standaard Storytel-­abonnement kost € 12,99 per maand. Hiermee lees en luister je onbeperkt. Als nieuwe klant mag je Storytel gratis uitproberen: bekijk deze deal voor een langere proefperiode.