Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 14 Pro kopen voor kerst? Volgens Apple wordt dat lastig!

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 14 Pro kopen kerst


Lees verder na de advertentie

Wil je een iPhone 14 Pro kopen voor kerst? Dan heb je waarschijnlijk pech: volgens Apple moet je nog lang wachten. Dit is waarom.

iPhone 14 Pro voorraad

Met het einde van het jaar in zicht, komt ook de 13e maand steeds dichterbij. Maar wil je met je hardverdiende centen deze kerst een iPhone kopen voor jezelf of voor een ander, dan kom je waarschijnlijk van een koude kerstmis thuis.

Dankzij de strenge beperkingen van China door COVID-19, werkt Apple’s fabriek in Zhengzhou al een tijd op een lager pitje. En laat dat nou net dé fabriek zijn waar de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max voornamelijk worden gebouwd. Volgens een persbericht van Apple zorgt dit er nu voor dat er niet aan de grote vraag naar deze modellen kan worden voldaan.

iPhone 14 Pro kopen voor kerst

Dat Apple zo’n bericht naar buiten brengt is erg ongebruikelijk – en dus slecht nieuws voor wie een iPhone 14 Pro wil kopen voor de kerst. Door de problemen in de fabriek is de kans namelijk groot dat dit níét gaat lukken.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone 14 Pro

Op dit moment is de voorraad al heel beperkt. Sterker nog, er zijn eigenlijk geen bekende webshops die het isntapmodel van de iPhone 14 Pro (Max) op dit moment kunnen leveren. Alleen als je meer uitgeeft voor een model met extra opslag kun je er nog snel een krijgen, maar ook van die uitvoeringen is de voorraad beperkt.

Een iPhone voor kerst? Ben jij gek!

Vind je een iPhone voor kerst te veel van het goede? Begrijpelijk, want de prijzen zijn behoorlijk toegenomen – en vroeger waren ze ook al niet goedkoop. Geef je liever een betaalbaar cadeau aan een Apple-fan, dan kun je ze ook blij maken met een kort abonnement op iCreate Magazine! Met onze actie krijg je drie uitgaven voor € 20. Werp een blik op onze webshop!

iCreate actie najaar 2022

Hier is de iPhone 14 Pro nog wél te koop

Toch hoef je nog niet alle hoop op te geven: af en toe heeft een webshop nog iPhone 14 Pro-modellen op voorraad. Bekijk onze prijsvergelijker hieronder om te zien waar je de iPhone 14 Pro (Max) nog wél snel kunt krijgen! Zoek bij ‘Prijzen los’ naar het vrachtwagentje met ’24u’ erbij voor de snelste levering van één werkdag. Ook kun je een blik werpen op de online Apple Store: als je hier nu de iPhone 14 Pro (Max) bestelt, heb je hem voor 6 december in huis.

iPhone 14 Pro kopen

iPhone 14 Pro Max kopen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Apple, en weten welke Apple-kerstaankopen je nog wél kunt doen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!