Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Apple Watch Sport 2022 krijgt sterke body en grootste display ooit’

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Watch Sport


Lees verder na de advertentie

Een nieuwe uitvoering van Apple’s horloge, de Apple Watch Sport 2022, wordt een stuk sterker dan het normale model. Dit is er tot nu toe bekend.

Apple Watch Sport 2022

Apple gaat dit jaar waarschijnlijk drie nieuwe modellen van de Apple Watch lanceren. Het zou gaan om een vernieuwde Apple Watch SE, de Apple Watch Series 8, en een totaal nieuw extra sterk model – wij gaan voor het gemak van de naam Apple Watch Sport uit.

Deze nieuwe Apple Watch is vooral gericht op extreme sporten, waarbij hij flink wat stoten, stofwolken en waterpartijen te verduren krijgt. Volgens Bloomberg is hij gemaakt van een sterkere metaalsoort – waarschijnlijk staal of titanium – om deze condities te doorstaan.

Grootste display ooit

Ook heeft de Apple Watch Sport een totaal nieuw display. Het zou gaan om een 1,99-inch scherm, met een resolutie van 410 bij 502 pixels. Dat is een kleine sprong vanaf het 1,9-inch scherm van de Apple Watch Series 7, maar daarmee wel het grootste scherm ooit op een Apple Watch.


kooptip

Het grotere formaat zou ook een ander voordeel met zich meebrengen: een grotere accu. Hierdoor moet de Watch gemakkelijker twee dagen kunnen overbruggen.

Apple Watch Sport release

Wanneer kun je de nieuwe Apple Watch Sport verwachten? Waarschijnlijk komt hij tegelijkertijd uit met de iPhone 14 – dat wil zeggen, midden tot eind september. Wij gaan zelf uit van 23 september 2022.

Wil je tot die tijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de aankomende Apple Watch-modellen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via 9to5Mac