Terug naar WWDC18: Apple keynote gemist? Hier kun je hem terugkijken!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

WWDC18: Apple keynote gemist? Hier kun je hem terugkijken!

Door Laura Grootaarts5 juni 2018 21:552 min. leestijd0

Update: YouTube-video toegevoegd

Gisteren ging Apple’s WWDC van start met een ruim twee uur durende keynote. Apple kondigde de nieuwe besturingssystemen voor de iPhone & iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV aan. Heb je de keynote gemist? Er zijn voldoende redenen om hem terug te kijken.

Apple WWDC 2018

WWDC 2018: Apple keynote terugkijken

Hieronder vind je de complete registratie van de keynote. Specifiek op zoek naar een bepaald onderwerp? Dan komen de volgende tijdsaanduidingen van pas:

9:54 – iOS 12

1:35:02 – macOS Mojave

1:05:17 – watchOS 5

1:25:27 – tvOS

Apple heeft overigens ook een speciale pagina waar je alle keynotes kunt terugkijken van de afgelopen jaren. Daar staat inmiddels ook de keynote van gisteren tussen. Je vindt de video via deze link:

Heb je een Apple TV? Dan kun je de keynote ook terugzien via de Apple Special Event-app. En ook via iTunes kun je de keynote bekijken: download de keynote in iTunes.

Korte video’s tijdens het event

iCreate 122
iCreate 122
Aan de slag met iOS 14 & macOS Big Sur

Apple liet tijdens de keynote twee korte video’s zien. De eerste was een korte Planet Earth-achtige docu over de vreemde diersoort ‘app-ontwikkelaars’. En dan was er nog een video waarin ook familieleden van ontwikkelaars aan het woord kwamen. Beide video’s zie je hieronder:

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar