Terug naar WK voetbal 2018 speelschema in je agenda zetten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

WK voetbal 2018 speelschema in je agenda zetten

Door Laura Grootaarts23 mei 2018 09:442 min. leestijd0

Op donderdag 14 juni vindt de aftrap plaats van het wereldkampioenschap voetbal. Het gastland Rusland speelt die dag om 17.00 uur Nederlandse tijd de openingswedstrijd tegen Saoedi-Arabië. De datum en tijd van één wedstrijd is nog wel te onthouden, maar er staan er meer dan zestig op het programma van de 21e FIFA World Cup. Zo zet je het WK voetbal 2018 speelschema in je agenda op je Mac of iPhone.

1. WK voetbal 2018 speelschema via de Mac

WK voetbal 2018 speelschema via de Mac

Ga op je Mac naar de kalender FIFA Football (soccer) World Cup 2018 Russia – Fixture. Dit is een gratis kalender die je kunt toevoegen aan Agenda op de Mac. Klik op Subscribe to Calendar en ‘Sta toe’ dat je Agenda benaderd wordt.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

2. Naam en kleur

Naam en kleur

Agenda wordt geopend, klik in de pop-up op ‘Abonneer’. In het volgende menu kun je de naam van de kalender veranderen of de kleur – we begrijpen het als je oranje bewaart voor een andere gelegenheid.

3. iCloud

iCloud

Wil je de sessies ook op je andere Macs, iPad en iPhone hebben? Zorg dan dat achter Locatie ‘iCloud’ geselecteerd is. Kies ‘Op mijn Mac’ om de agenda alleen daar te bewaren. Verwijder de twee vinkjes hieronder.

4. Verversen

Verversen

Het wedstrijdschema van het WK wordt natuurlijk pas gaandeweg pas helemaal duidelijk. Daarom is het belangrijk dat Agenda regelmatig wordt bijgewerkt. Zet daarom ‘werk automatisch bij’ op ‘Elke dag’ of ‘elk uur’. Klik op Ok.

5. Alle wedstrijden

Alle wedstrijden

Daar staan ze dan hoor, alle wedstrijden! Heb je bij stap 3 iCloud aangevinkt, dan verschijnen ze automatisch ook op je iPhone. Wil je de wedstrijden niet via de Mac maar via je iPhone toevoegen? Lees dan vooral verder!

1. WK voetbal 2018 speelschema via de iPhone

WK voetbal 2018 speelschema via de iPhone

Ga op je iPhone (of iPad) naar de kalender FIFA Football (soccer) World Cup 2018 Russia – Fixture. Klik op Subscribe en abonneer je.

2. Fifa World Cup 2018

Details

Je krijgt direct de melding dat de kalender is toegevoegd. Klik op ‘Bekijk’ om ze in de agenda-app te zien. Onder Agenda’s zie je dat je op Fifa World Cup 2018 geabonneerd bent.

3. Details

Abonnement

Klik op de i achter de naam van de agenda voor meer details. Hier kun je bijvoorbeeld de naam van de Agenda veranderen, aangeven of je meldingen wilt ontvangen of de kleur aanpassen.

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar