Terug naar Vlucht volgen? Volg je familielid met deze flight tracker
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Vlucht volgen? Volg je familielid met deze flight tracker

Door Koen van Ekeren11 juli 2019 10:212 min. leestijd0

Het kan erg leuk en handig zijn om een online een vlucht te volgen. Zo zie je het vliegtuig waarin je vriend of familielid zit live door het luchtruim verplaatsen en ben je op de hoogte van de actuele aankomsttijden. Er bestaan veel websites en apps waarmee je dit kunt doen, en goede flight tracker is Plane Finder.

Vlucht volgen met Plane Finder

Wil je online een vlucht volgen, navigeer dan naar de website van Planefinder. Op een interactieve kaart laat de flight tracker het gigantische aantal commerciële vluchten zien die zich live door het luchtruim verplaatsen.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Voer boven in de zoekbalk het vluchtnummer in en je ziet op de kaart waar je geliefden op dat moment zijn en de verwachte aankomsttijd. Naast het vliegtuig volgen kun je bij Plane Finder terecht voor leuke achtergrondinformatie, zoals de hoogte en snelheid van het vliegtuig en de buitentemperatuur.

Vliegtuig volgen app

Als je op de luchthaven bent, dan werkt een app natuurlijk beter. Plane Finder is er ook voor de iPhone, waarbij de gratis versie Plane Finder (LITE) heet. Maar de ontwikkelaar heeft meer apps die de moeite waard zijn. Plane Finder AR bijvoorbeeld, een soort Shazam voor vliegtuigen. Met de app richt je de camera van je iPhone op een vliegtuig, waarna je in augmented reality kunt zien om welke vlucht het gaat. Ook is er de Apple TV-app Plane Finder TV, waarmee je de vlucht live volgt op het grote scherm van je televisie.

Wil je meer vakantietips voor je iPhone? Lees meer over de iCreate zomerweken! Hier vind je deze week heel veel tips in het thema ‘Reizen’.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar