Terug naar iTip: Songfestival 2019 finale livestream volgen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Songfestival 2019 finale livestream volgen

Door Laura Grootaarts17 mei 2019 10:402 min. leestijd4

Yes! Duncan Laurence is door en staat zaterdagavond in de finale van het Eurovisie Songfestival! We hadden niet anders verwacht. En natuurlijk willen we zien hoe hij morgen in Tel Aviv keer op keer ‘douze points’ in de wacht sleept met het liedje Arcade.

iCreate 148
iCreate 148
32 iPhone-tips die je leven redden 🛟

Eurovisie Songfestival 2019 finale zien

Doorlezen is gratis, maar eerst even dit:
Dus jij bent een Apple-liefhebber? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Met alles wat je moet weten over Mac, iPhone en iPad.

De bookmakers geven Laurence inmiddels ruim veertig procent kans op de overwinning. Dat wil je natuurlijk niet missen. Zaterdagavond 18 mei vanaf 21.00 uur kun je op NPO 1 het rechtstreekse verslag van finale van het Eurovisie Songfestival 2019 zien. Je kunt ook kijken naar het Engelse BBC One en het Belgische VRT een. Nederland staat als twaalfde op het programma, na Cyprus en voor Griekenland. En ergens tussen de bedrijven door treedt ook nog Madonna op.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Geen televisie in de buurt?

Het Songfestival wordt natuurlijk op tv uitgezonden. Heb je geen televisie in de buurt? Dan zijn er via de iPhone of iPad verschillende livestreams te volgen.

Je kunt de uitzending ook volgen via de app van je televisie-provider. Meestal moet je dan wel inloggen, dus wacht niet tot het laatste moment met downloaden daarvan. Hetzelfde geldt voor de app NLZiet.

Social media

Duncan Laurence

Wil je weten wat anderen vinden van de optredens? Of wil je zelf je mening geven? Dan moet je natuurlijk op Twitter zijn. Tweet je met de hashtag #Eurovision, dan verschijnt het songfestival-logo in je tweet. Andere hashtags om in de gaten te houden zijn #esf2019, #eurovisie, #songfestival en #esc19. En vergeet ook #TeamDuncan niet.

Duncan Laurence is te volgen via @duncanlaurence. De officiële songfestival-twitter van AvroTros volg je via @songfestival. Het officiële account is @Eurovision. Ben je meer van Instagram? Volg dan @itsduncanlaurence, @songfestival.avrtotros en @Eurovision. Wil je de liedjes beter leren kennen? Dan is er de Spotify Eurovision 2019 afspeellijst. Of luister via Apple Music.

 

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ceylin
Lezer
Ceylin

Ik hoop dat je wint liefs ceylin

luz
Lezer
luz

IK HOOP ECJTT ZZOOO DAT DUNCAN WINTT?

Loes
Lezer
Loes

,12

Albert Badal
Lezer
Albert Badal

ik ben a
Albert Badal, van harte gefeliciteerd Ducan.
Helemaal geod gedaan .u heb holland op toppie gebracht