Terug naar Tour de France 2018 live kijken op tv, iPhone, of Mac
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Tour de France 2018 live kijken op tv, iPhone, of Mac

Door Koen van Ekeren5 juli 2018 09:572 min. leestijd0

Voor sportliefhebbers is het deze weken smullen geblazen. Het WK voetbal in Rusland nadert zijn ontknoping, het vermaarde tennistoernooi van Wimbledon is in volle gang en Max Verstappen verkeert in bloedvorm. En intussen dient het volgende grote sportevenement zich aan: de Tour de France 2018. Zo volg je de Tour de France live!

Tour de France live kijken

Tour de France livestream

Vanaf 7 juli is Frankrijk het decor voor een van de grootste sportevenementen van de wereld: de Tour de France. De 105e editie van de Tour is er een om extra goed in de gaten te houden, nu Tom Dumoulin vol gaat voor het klassement. In dit artikel leggen we je uit hoe je de Tour de France live kijkt op je televisie, iPhone of Mac.

Net als andere jaren verzorgt NOS Studio Sport de live-uitzendingen op NPO 1. Als de wielerronde van start is gegaan, kun je die op je Mac volgen via deze Tour de France livestream van NPO 1. Wil je een Tour de France stream op je iPhone of iPad? Dan is het handiger om de gratis app NPO Start te downloaden. Open daarna de app, tik onderin op ‘Live’, druk op de Play-knop en volg de Tour de France live!

tour de France live kijken

Tour de France kijken op Apple TV

Wil je de Tour de France kijken op je Apple TV, dan heb je geluk: sinds kort kan dat eenvoudig met de nieuwe NPO Start-app van de Apple TV. Met de app kijk je op je televisie naar NPO, zonder tussenkomst van een iPhone of iPad. Daarnaast kun je ook de NOS-app raadplegen. Meestal focust deze app zich op nieuws en politiek, maar tijdens de Tour zendt het ook een Tour de France livestream uit.

Tour vanaf de start kijken

De live-uitzendingen van de NOS starten meestal rond 14:00 uur, op het moment dat de wielrenners vaak al een paar uur in de benen hebben zitten. Wil je echt níéts missen, dan moet je bij Eurosport zijn. De zender zendt vrijwel alle etappes van start tot finish uit, al zijn enkele daarvan alleen te zien op Eurosport 2 – en die zender is niet voor iedereen beschikbaar. Eurosport kun je op je iPhone en iPad raadplegen via de app van je tv-aanbieder, zoals Ziggo Go of KPN iTV Online.

Praat mee!

avatar