Terug naar Tour de France 2020 live kijken op iPhone, Mac of Apple TV
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Tour de France 2020 live kijken op iPhone, Mac of Apple TV

Door Koen van Ekeren31 augustus 2020 13:262 min. leestijd0

De Tour de France 2020 is begonnen, dus voor wielrenliefhebbers is het deze weken eindelijk weer smullen geblazen. Dit jaar misschien wel meer dan ooit, nu het Nederlandse team Jumbo-Visma hoge ogen lijkt te gooien en Tom Dumoulin gerekend wordt tot de topfavorieten.  Zo volg je de Tour de France live!

Tour de France live kijken

Tour de France livestream

Vanaf 29 juli is Frankrijk het decor voor een van de grootste sportevenementen van de wereld: de Tour de France. De 109e editie van de Tour is er een om extra goed in de gaten te houden, nu Tom Dumoulin vol gaat voor het klassement. In dit artikel leggen we je uit hoe je de Tour de France live kijkt op je televisie, iPhone of Mac.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Net als andere jaren verzorgt NOS Studio Sport de live-uitzendingen op NPO 1. De wedstrijden (meestal worden ze ongeveer vanaf 13.30 uitgezonden) volg je op de Mac live via deze Tour de France livestream van NPO 1. Wil je een Tour de France stream op je iPhone of iPad? Dan is het handiger om de gratis app NPO Start te downloaden. Open daarna de app, tik onderin op ‘Live’, druk op de Play-knop en volg de Tour de France live!

tour de France live kijken

Tour de France kijken op Apple TV

Wil je de Tour de France kijken op je Apple TV, dan kan dat met de NPO Start-app van de Apple TV. Met de app kijk je op je televisie naar NPO, zonder tussenkomst van een iPhone of iPad. Daarnaast kun je ook de NOS-app raadplegen. Meestal focust deze app zich op nieuws en politiek, maar tijdens de Tour zendt het ook een Tour de France livestream uit.

Tour vanaf de start kijken

De live-uitzendingen van de NOS starten meestal rond 14:00 uur, op het moment dat de wielrenners vaak al een paar uur in de benen hebben zitten. Wil je echt níéts missen, dan moet je bij Eurosport zijn. De zender zendt vrijwel alle etappes van start tot finish uit, al zijn enkele daarvan alleen te zien op Eurosport 2 – en die zender is niet voor iedereen beschikbaar. Eurosport kun je op je iPhone en iPad raadplegen via de app van je tv-aanbieder, zoals Ziggo Go of KPN iTV Online.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar