Terug naar iTip: Download de prachtige WWDC iPhone-wallpaper
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Download de prachtige WWDC iPhone-wallpaper

Door Koen van Ekeren31 maart 2021 13:002 min. leestijd0

Gisteren stuurde Apple een uitnodiging uit voor het WWDC-event. Zo’n uitnodiging gaat vaak gepaard met kunstzinnige illustraties – en zeker dit jaar zijn ze prachtig! Een Twitter-gebruiker maakte er WWDC 2021 wallpapers van, die je kunt downloaden op je iPhone, Mac en Apple Watch.

WWDC 2021 wallpaper

WWDC 2021 wallpaper downloaden

De uitnodiging van WWDC 2021 (te zien op www.Apple.com) wordt vergezeld door verschillende Memoji-personages, die het MacBook-scherm openklappen. Allemaal dragen ze een bril, waarbij je via de reflectie het icoon van de Kalender-app ziet. Hierin staat de datum van het evenement: 7 juni.

Op WWDC kondigt Apple zijn nieuwe besturingssystemen aan, waaronder iOS 15, macOS 12 en watchOS 8. Vaak is het ook het toneel waarbij nieuwe Apple-producten worden gelanceerd. Dit jaar misschien een Apple Glass? Want wat we op de illustraties zien, heeft wel érg veel weg van een AR-bril …

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het evenement van start gaat. Om alvast in de sfeer te komen, kun je een paar op WWDC 2021 geïnspireerde achtergronden downloaden. Ze zijn gemaakt door Twitter-gebruiker @aapple_alb en gratis te downloaden:

Als Live Photo

Op de website van Apple zie je de Memoji’s in bewegend beeld. Zet je de video om naar een Live Photo, dan kun je de WWDC-wallpaper zoals hierboven op je startscherm laten animeren. Zo doe je dat:

  • Download de door ons gemaakte WWDC Live Photo.
  • Open de Live Photo in de Foto’s-app.
  • Tik linksonder op het Deel-icoon en kies ‘Gebruik als achtergrond’.
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar