Terug naar iTip: Zo zie je live hoe druk het is op Schiphol met Google Maps
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Zo zie je live hoe druk het is op Schiphol met Google Maps

Door Laura Grootaarts3 augustus 2018 10:421 min. leestijd0

Schiphol beleefde deze week een zwarte maandag: er werden toen meer dan 230 duizend passagiers vervoerd. Maar hoewel daarmee de drukste dag van het jaar achter de rug is, blijft het de komende weken behoorlijk hectisch op de luchthaven. Hoe hectisch? Dat kun je live checken in Google Maps.

Verwachte drukte Schiphol: check met Google Maps

Google Maps weet bijna alles. Niet alleen de routebeschrijvingen naar Schiphol (of naar andere hotspots en trekpleisters), het weet zelfs hoe druk het daar op een bepaald moment van de dag is. Stel, je vliegt vandaag vanaf Schiphol en wilt weten of het misschien verstandig is om iets eerder van huis te vertrekken. Google weet raad! Zoek ‘Schiphol’ op in Google Maps en sleep het resultaat omhoog. Onder de contactgegevens vind je de piekuren van de luchthaven.

Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de daadwerkelijke drukte op het moment en de verwachte drukte. Houd er bij de laatste weergave rekening mee dat het waarschijnlijk nog ietsje drukker wordt. Wel kun je hieruit prima afleiden wanneer op de dag het echt spitsuur is.

Verwachte drukte schiphol

Deze iTip is afkomstig uit het grote vakantie-artikel in iCreate 100!

iCreate 100
iCreate 100
De beste apps, tips en gadgets voor je vakantie
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar