Terug naar iTip: Snake spelen in Google Maps, zo werkt het
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Snake spelen in Google Maps, zo werkt het

Door Laura Grootaarts1 april 2019 16:292 min. leestijd0

Het is 1 april. Ben je de dag goed doorgekomen? Of heeft een collega je naar Burgers’ Zoo laten bellen met een vraag voor meneer De Leeuw? Over dieren gesproken: er zit er nu ook een verstopt in Google Maps. In deze navigatie-app kun je nu voor de gelegenheid Snake spelen!

Snake Google Maps

Nee, wij houden je niet voor de gek, je kunt het klassieke arcade-spel nu spelen op Google Maps op je iPhone. Hiervoor open je de app: linksboven in het zoekscherm staat nu een rood bolletje met een 1 erin. Tik hierop, en je kunt kiezen voor ‘Snake spelen’.

Snake Google Maps

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In plaats van een slang ben je in deze versie een treintje dat verschillende passagiers moet ophalen. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende bestemmingen wereldwijd. Wordt het Londen, Tokio of San Francisco? Met veegbewegingen over het scherm stuur je de trein de juiste kant op – maar pas op dat je niet de randen van de kaart aanraakt, of dat je tegen jezelf aan botst.

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧

Google 1 april

Google is sowieso niet vies van een 1 april-grap. Eerder kon je ook al met Pacman over de digitale snelwegen razen. En verder heeft Google een middel bedacht waarmee je met planten kunt praten, Google Tulip. Vooral de cactus is ‘veelzeggend’.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar