Terug naar iTip: Pinkpop livestream volgen via tv of online
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Pinkpop livestream volgen via tv of online

Door Laura Grootaarts15 juni 2018 09:412 min. leestijd0

Tienduizenden festivalgangers trekken dit weekend naar het Limburg om Pinkpop 2018 te bezoeken. Pearl Jam staat op het programma, net zoals The Offspring, Foo Fighters en een hele reeks andere indrukwekkende namen. Heb je geen kaartjes kunnen bemachtigen, dan nog is een groot deel van de optredens te volgen via televisie, radio of je Mac en iPhone. Hoe kun je de Pinkpop livestream volgen?

Pinkpop 2018

Pinkpop livestream volgen via televisie

Schakel Netflix maar uit de komende dagen, want dit weekend kun je eindeloos Pinkpop 2018 streamen. Het VPRO-programma 3voor12 zorgt vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur voor een livestream die doorloopt tot zondagnacht. De stream is te volgen via het themakanaal NPO 2 Extra, wat bij veel mensen in het basispakket van de televisie zit. Bij Ziggo bijvoorbeeld op kanaal 222, bij KPN op 88.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

 

Pinkpop live online

Kun je NPO 2 Extra niet ontvangen via je tv? Of ben je niet in de buurt van de televisie? Dan nog zijn er verschillende opties. Kijk bijvoorbeeld online via de website van NPO 2 extra. Of download de gratis app van NPO, want daarin kun je de zender ook live kijken. Voor de livestream kun je daarnaast ook nog terecht bij de website van 3voor12.

Highlights via social media

Hoef je niet het complete festival te zien, maar wil je af en toe op de hoogte worden gehouden van de opvallendste optredens? Dan is het leuk om de diverse social media-kanalen van 3FM in de gaten te houden. Denk aan  Snapchat, FacebookYouTubeInstagram en Twitter. Op Twitter zijn de hashtags #pp18 en #pinkpop nu al behoorlijk actief. Pinkpop zelf twittert erop los via @pinkpopfest.

Ten slotte is er ook nog de gratis Pinkpop app. Die komt vooral van pas als je ergens tussen 60 duizend anderen op het festivalterrein staat, maar is ook voor de social media-verslaafde thuisblijver leuk. Via het Artiestenoverzicht in de app beland je namelijk zo op de Facebook-, Instagram-, Twitter- en YouTube-accounts de complete Pinkpop 2018 line up!

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar