Terug naar iTip: Zo volg je live de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Zo volg je live de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Door Laura Grootaarts17 mei 2018 12:272 min. leestijd0

Aanstaande zaterdag 19 mei stappen de Britse prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje en dat is nu al de bruiloft van het jaar. Niemand van ons zal tot de genodigden behoren, gelukkig is er een livestream zodat je je kunt vergapen aan alle pracht en praal die zo’n royal wedding met zich meebrengt.

Huwelijk Harry en Meghan op TV

Huwelijk Harry en Meghan op TV

De officiële ceremonie start zaterdag 19 mei om 13.00 uur Nederlandse tijd, maar de uitzending rondom het huwelijk van Harry en Meghan op tv begint al iets eerder. De uitzendrechten liggen bij de NOS en zij doen live verslag van het huwelijk. De uitzending begint al om 12.15 uur en de presentatie is in handen van nieuwslezeres Amber Brantsen. Misschien vind je het wel zo leuk om het huwelijk te volgen via de Britse televisie, in dat geval kun je inschakelen op BBC One. De Britten verzorgen een vijf uur durende uitzending die om 10.00 uur ’s ochtends al van start gaat.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Geen tv in de buurt?

Geen paniek, tegenwoordig kun je een gebeurtenis van dit formaat zelfs volgen op zo ongeveer ieder apparaat, van je smartphone of tablet tot en met je broodrooster aan toe. Ten eerste is er de goede oude radio. Luister vanaf 12.30 uur naar NPO Radio 1. Wil je liever toch wat beeld erbij? Dan heeft de NOS nog diverse andere kanalen waarop de trouwerij te volgen is. Ze zenden uit via NOS.nl (en ongetwijfeld ook NPO.nl), de Facebook-pagina en het YouTube-kanaal. Je kunt de uitzending ook volgen via de app van je televisie-provider.

Wil je (al dan niet cynisch) commentaar leveren op de huwelijksvoltrekking in de St. George’s Chapel, dan is Twitter natuurlijk de plek waar je zijn moet. Het moet zich nog uitwijzen wat die dag trending zal zijn. Het officiële account van @KensingtonPalace gebruikt vooralsnog #RoyalWedding. Ongetwijfeld doen #Royalwedding2018 en #harryandmeghan het ook goed – bij alle drie deze hashtags verschijnt er een emoji van een gouden trouwring in je tweet.

Ook van de uitgever van iCreate: Harry & Meghan –Het verhaal in foto’s:

Harry en Meghan verhaal in foto's

iCreate 148
iCreate 148
32 iPhone-tips die je leven redden 🛟
De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar