Terug naar iTip: Laagste volume iPhone nog te hard? Dit kun je doen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Laagste volume iPhone nog te hard? Dit kun je doen

Door Laura Grootaarts24 juli 2019 11:391 min. leestijd3

Stel, je hebt een koptelefoon of een bluetooth speaker en je luistert muziek via je iPhone. Dan kan het zijn dat je het geluid als te hard ervaart, terwijl het volume al op zijn zachtst staat.  Er is een trucje om het geluid nog nét even zachter te zetten.

Volume nog iets zachter zetten

Volume iPhone zachter

Haal het bedieningspaneel tevoorschijn, en tik harder of langer op de volumebalk. Vervolgens kun je het volume nog net wat zachter zetten dan met de volumetoetsen aan de zijkant. Het scheelt niet heel veel, maar het is beter dan niets.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

iPhone vakantietips rondom Muziek & audio

Wil je weten wat je met je iPhone kunt doen om nog meer uit je vakantie te halen? Neem dan vooral een kijkje bij de het artikel over de iCreate zomerweken! Deze week vind je veel iPhone-tips in het thema ‘Muziek & audio’.

iCreate 148
iCreate 148
32 iPhone-tips die je leven redden 🛟
Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
J. Van der Veldt
Lezer
J. Van der Veldt

Tja… bovenstaande tip helpt eigenlijk niets. Waar het om gaat is dat je in een stille ruime met koptelefoon het volume geleidelijk tot stil wilt kunnen regelen. Dus niet van de zachtste stand (welke nog steeds te hard klinkt) en vervolgens stil zonder tussen-regels-mogelijkheid. Welke app/instelling kan dit wel? Graag hulp en tips!!!

Josie
Lezer
Josie

Ik ben het eens met bovenstaand antwoord. Als het stil is (omdat iedereen slaapt bijvoorbeeld) is het pijnlijk hard aan je oren om op de zachtste stand muziek met de koptelefoon te luisteren. Bij Android is de harder- en zachterregelaar apart geregeld op de koptelefoon en op het apparaat. Bij Iphone heb je bij wijzen van 10 standen hardheid van geluid. Als er op de koptelefoon 1 stand lager wordt gebaard dan gaat deze ook een stand lager op de Iphone. Deze standen zijn dus gesynchoniseerd. Bij android zijn er 10 standen geluid voor de telefoon en voor de koptelefoon.… Lees meer »

V. F1
Lezer
V. F1

Ik had t zelfde, en bedacht het volgende : ik installeerde een equalizer app.
Je kunt alle frequenties op laag zetten dan kun je de volume enigszins dempen. Omdat je alles op de equalizer op mininimaal zet heeft het geen invloed op de geluidskwaliteit alleen op het volume.