Terug naar iTip: Raas over Google Maps met een schattig autootje
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Raas over Google Maps met een schattig autootje

Door Laura Grootaarts22 mei 2018 12:302 min. leestijd0

Gebruik je Google Maps als navigatie-app? Dan weet je dat je het blauwe pijltje op de kaart moet volgen. Tot vandaag, want nu kun je kiezen uit drie schattige autootjes.

Google Maps autootjeApple kondigde de grappige nieuwe functie voor de iOS-versie van de app aan op zijn blog. De klassieke blauwe pijl kun je voortaan inruilen voor een stijlvolle sedan, een klassieke pick-uptruck of een vlotte SUV. Net wat bij jouw stemming past – of bij je rijstijl. Maar hoe vervang je de blauwe pijl door zo’n koddig rood. geel of groen wagentje?

Autootje op Google Maps

Google Maps voertuigpictogram

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Het veranderen van de blauwe pijl is heel eenvoudig. Stel een route in en start deze. Tik nu op de blauwe pijl en je krijgt de keuze uit verschillende voertuigpictogrammen. Tik op de auto van je keuze. Wil je het oude vertrouwde pictogram weer terug? Of wil je een andere auto? Tik dan opnieuw op de voertuigpictogram.

Google Maps zet wel vaker gekke dingen op de kaart. Ter gelegenheid van Mario-dag verscheen bijvoorbeeld eerder dit jaar Mario in de app. PacMan was ook al eens present, ter gelegenheid van 1 april. En dan was er ook nog iets met cupcakes als calorie-teller. Hoe dan ook: de drie nieuwe autootjes blijven voorlopig nog wel even.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar