Terug naar iTip: Mensen 30 dagen snoozen op Facebook
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Mensen 30 dagen snoozen op Facebook

Door Laura Grootaarts16 februari 2018 13:511 min. leestijd0

Soms raak je enigszins geïrriteerd door bepaalde Facebook-vrienden. Omdat ze alles van de Olympische Winterspelen volgen én delen. Vanwege een eindeloze reeks selfies. Of omdat hun leven op dit moment ‘ingewikkeld’ is. Door ze niet meer te volgen, leg je ze voorgoed het zwijgen op – maar dat is dan weer érg rigoureus. Gelukkig kun je iemand tegenwoordig voor 30 dagen laten snoozen op Facebook.

Facebook snoozen: zo werkt het

Facebook snoozen 30 dagen

  • Open de Facebook-app of open Facebook in de browser.
  • Zie je een bericht van iemand die je niet meer wilt volgen? Tik of klik dan op de drie puntjes boven het bericht.
  • Tik op ‘… 30 dagen lang snoozen’.

De berichten van deze persoon worden nu een maand lang stopgezet. Na deze tijd duikt diegene automatisch weer op in je tijdlijn.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar