Terug naar iTip: Eurovisie Songfestival 2018 volgen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Eurovisie Songfestival 2018 volgen

Door Laura Grootaarts8 mei 2018 10:092 min. leestijd0

Het Eurovisie Songfestival barst de komende week weer los. Vanavond kun je je voor de televisie nestelen om al dan niet cynisch commentaar te leveren op de eerste halve finale. Aanstaande donderdag tijdens de tweede halve finale vertegenwoordigt Waylon Nederland met zijn nummer Outlaw In ‘Em.

De Eurovision Song Contest vindt dit jaar plaats in de Portugese hoofdstad Lissabon. Aan deze 63e editie van de liedjeswedstrijd doen 43 landen mee. Onze zuiderburen staan vanavond al als vierde in de eerste halve finale, Waylon treedt donderdag als achtste van de achttien deelnemers op.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Eurovisie Songfestival 2018 kijken

Het Songfestival wordt uitgezonden op NPO 1. De halve finales zijn te zien via BBC Four, wat waarschijnlijk niet in je zenderpakket zit. Voor de finale kun je wel gewoon inschakelen op BBC One. Zit je vanwege het mooie weer buiten? Dan is er via bijvoorbeeld iPhone of iPad ook een livestream te volgen via het officiële YouTube-kanaal van Eurovision. Of download de NPO app.

  • Eerste halve finale: dinsdag 8 mei om 21:00 uur.
  • Tweede halve finale: donderdag 10 mei 2017 om 21:00 uur.
  • Finale: zaterdag 12 mei 2017, 21:00 om 21.00 uur.

Eurovisie Songfestival 2018

Om de pret te vergroten, kun je ook nog de gratis app Eurovision Song Contest downloaden. De app telt nu al af naar de eerste halve finale en bevat allerlei songfestival-nieuwtjes en -feiten. Je kunt de liedjes alvast beluisteren of kopen – eventueel in een karaoke-versie, voor de liefhebber. Tijdens de uitzending maak je via de app kennis met de deelnemende artiesten en landen en lees je de songteksten mee. Ook stemmen is mogelijk via de app: markeer je favorieten daarom nu al met een hartje.

Eurovision Song Contest is gratis te downloaden in de App Store.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar