Terug naar iTip: Primeur – Apple-keynote 2018 livestream volgen via Twitter
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Primeur – Apple-keynote 2018 livestream volgen via Twitter

Door Laura Grootaarts12 september 2018 09:241 min. leestijd0

Het aftellen is nu echt begonnen: vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd begint de Apple-keynote. Met nieuwe iPhones, een nieuwe Apple Watch en misschien nog wel meer. Als echte Apple-liefhebber wil je dit event natuurlijk live volgen. Dat kan, want er is een livestream. Die is al jaren op diverse manieren te zien. Gisteren werd bekend dat Apple de livestream vanavond ook via Twitter gaat uitzenden – dat is voor het eerst.

Apple-keynote 2018 livestream Twitter

Apple heeft al jaren een Twitter-account waarop ogenschijnlijk niets gebeurt, maar gisteren stuurden ze bovenstaande gepromote tweet de wereld in. Hierin vermelden ze dat het Apple-event live op Twitter te volgen is. Tik je op het hartje in de tweet? Dan krijg je gedurende de dag updates over de keynote.

Keynote volgen

Apple breidt de mogelijkheden om de livestream te volgen steeds verder uit. Je kunt de keynote volgen via Safari op de Mac, iPad en iPhone. Op de Apple TV kun je kijken naar het kanaal of de app Apple Special Event. Maar ook op niet-Apple platforms is de livestream steeds beter toegankelijk. Lees ook ons artikel Hier volg je de Apple-keynote livestream.

iCreate 102
iCreate 102
iPhone XS, iPhone XS Max & iPhone XR: het complete overzicht
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar