Terug naar iTip: Animoji maken op iedere iPhone met MrrMrr
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Animoji maken op iedere iPhone met MrrMrr

Door Laura Grootaarts20 november 2017 12:302 min. leestijd0

De iPhone X heeft een superleuke functie die ontbreekt op andere iPhones: Animoji. Hierbij wordt jouw gezichtsuitdrukking gekopiëerd op een emoji. Maar om daar nu een telefoon van 1159 euro voor aan te schaffen? Dat gaat natuurlijk wat ver. Gelukkig is er ook een app die de Animoji nabootst: MrrMrr (spreek uit als mirror mirror).

Animoji maken met MrrMrr

Animoji maken MrrMrr

Open je de app, dan kom je in een scherm waar je allerlei Snapchat-achtige maskers met cliché brillen en bloemenkransen over je gezicht kunt plaatsen. Naast het tabblad Masks vind je het tabblad Emoji, en daar moet je zijn. Hier vind je de bekende Animoji die je als het ware over je gezicht kunt plakken. Niet alle Animoji zijn van de partij – zo missen we uitgerekend de eenhoorn en het aapje.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Het is minder gepolijst dan bij de echte Animoji, want op oudere iPhones heb je geen TrueDepth-camera. Maar het is een aardig alternatief – voor zolang Apple dit toestaat in de App Store.

iMessage-app

Om de Animoji-ervaring nog verder aan te scherpen, heeft MrrMrr zelfs een iMessage-app. Je kunt je fake Animoji dus rechtstreeks vanuit de app Berichten versturen naar iedere iPhone X-eigenaar die jou de laatste weken heeft lopen stalken met Animoji. MrrMrr is gratis te downloaden in de App Store. In de video hieronder zie je wat je ermee kunt

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Praat mee!

avatar