Terug naar Zo lees je twee maanden lang gratis tijdschriften met Readly
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Zo lees je twee maanden lang gratis tijdschriften met Readly

Door Koen van Ekeren2 mei 2022 11:143 min. leestijd0

Sta je voor het tijdschriftenschap ook altijd eindeloos te twijfelen tussen wel tien verschillende magazines? Dan is Readly iets voor jou.De app is een soort Netflix voor tijdschriften: hiermee heb je onbeperkt toegang tot duizenden tijdschriften en kranten om heerlijk in te kunnen grasduinen. Dat doe je normaal voor een vast bedrag van € 9,99 per maand, maar je kunt Readly nu twee maanden gratis uitproberen!

Lees Readly 2 maanden gratis

Gratis tijdschriften met Readly

Gratis tijdschriften met Readly

Met de duizenden titels (het zijn er inmiddels meer dan 5000) is er voor ieder wat wils. Naast de vele Nederlandse magazines zijn er ook grote internationale merken te vinden, zoals National Geographic, Vogue, Time en Glamour. Sinds kort zijn ook Readly Exclusives onderdeel van de dienst – magazines die je alleen via Readly leest.

De tijdschriften lees je in een fraai vormgegeven en gebruikersvriendelijke interface. Dit kan via de smartphone en tablet, maar het werkt ook op de computer via de browser. Ideaal is dat de tijdschriften offline zijn te bewaren, zodat ze ook in de tuin leest als je geen wifi-verbinding hebt. In de onderstaande workshop laten we zien hoe je in de eerste maanden gratis tijdschriften leest met Readly en hoe de app werkt.

En nog even een kostenbesparende tip: abonneer je niet via de app, want dat is duurder. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat Apple dan een deel van de winst opstrijkt. Het is verstandiger om je via de Nederlandse website van Readly aan te melden. Belgische lezers navigeren daarvoor naar de Belgische website van Ready.

1. Ga naar de Readly-website

Gratis tijdschriften met Readly

Bezoek de speciale actie-pagina van Readly om je gratis aan te melden. Kom je uit België? Bezoek dan de Belgische pagina van Readly. Kies voor ‘Krijg 2 maanden gratis’ en doorloop het registratieproces.

2. Download de app

Open de Readly app

Ga naar de App Store op je iPhone of iPad en download de Readly-app. Open de app en log in met de inloggegevens die je in stap 1 hebt gemaakt.

3. Ontdekken

Omtdek tijdschriften

Je hebt nu onbeperkt toegang tot een gigantisch digitaal tijdschriftenschap! In het tabblad ‘Ontdek’ vind je allerlei populaire en trending tijdschriftentitels. Ook verschijnen hier op basis van je leesgedrag straks allerlei aanbevolen tijdschriften.

4. Sorteren

Tijdschriften in REadly

In het tabblad ‘Tijdschriften’ sorteer je de magazines op categorie. Tik op ‘Alle categorieën’ en kies bijvoorbeeld voor ‘Creativiteit & DIY’ om te neuzen tussen de creatieve bladen. Net zo gemakkelijk zoek je naar sport of fotografie. Via het Filter-icoon rechtsboven kies je een taal en het loepje is er om naar een specifieke titel te zoeken.

5. Openen

Tijdschrift geopend in Readly

Tik op een tijdschrift om te beginnen met lezen. Dat kan ook in de landschapsmodus. Tik op een pagina om de voorvertoningen tevoorschijn te halen; zo bladen je eenvoudig door het tijdschrift heen. Vind je het tijdschrift erg leuk? Selecteer dan de ster; zo krijgt het magazine een speciale plek in Favorieten.

6. Offline lezen

Tijdschrift offline lezen

Als je een tijdschrift opent, dan wordt het meteen gedownload. Zo kun je het magazine ook lezen als je geen internetverbinding hebt. Gedownloade tijdschriften vind je in het tabblad ‘Mijn inhoud’, bij ‘Downloads’.

7. Kranten

Kranten in Readly

Vrij nieuw in de app zijn kranten. Ideaal voor als je geïnteresseerd bent in het internationale nieuws. Je vindt hier bijvoorbeeld kranten uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Lees Readly 2 maanden gratis

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar