Terug naar Gratis e-books lezen? Het kan nu met de VakantieBieb
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Gratis e-books lezen? Het kan nu met de VakantieBieb

Door Koen van Ekeren1 juli 2020 09:112 min. leestijd0

Vind je het ook heerlijk om in de zomer weg te dromen in een goed boek? Dan is het goed om te weten dat je vanaf vandaag een groot aantal e-books gratis kunt downloaden! Het kan met de VakantieBieb-app, een jaarlijks initiatief van de Bibliotheek. De boeken zijn te lezen op de iPhone en iPad.

Gratis e-books VakantieBieb

Gratis e-books VakantieBieb

In de VakantieBieb-app staan tientallen gratis e-books voor jong en oud. Op de website van de Bibliotheek zie je welke titels voor volwassenen en jongeren je deze zomer gratis kunt downloaden. Voor ieder is er wat wils: van liefdesromans tot informatieve boeken en van non-fictie tot thrillers.

Je kunt de app downloaden op zowel de iPhone als iPad, deze moet draaien op iOS 11 of nieuwer. Het inloggen doe je eenvoudig door een gratis account aan te maken, je hoeft dus geen lid te zijn van de Bibliotheek. Vervolgens kun je zoveel boeken downloaden als je wilt.

Luisterboeken

Nieuw is dit jaar dat je niet alleen e-books, maar ook luisterboeken kunt lenen. Voor jongeren zijn er 9 luisterboeken te downloaden, waaronder Floddertje. Volwassenen hebben de keuze uit zeven audioboeken. Ook daar zitten bekende titels tussen, zoals Het strandhuis van Suzanne Vermeer.

De e-books zijn te lezen tot en met 31 augustus 2020. Daarna kun je nog verder lezen, maar heb je een abonnement op de Bibliotheek nodig. Dit kost € 42 per jaar. Je hebt dan toegang tot duizenden e-books en luisterboeken.

iCreate 130
iCreate 130
Met Apple raak jij nóóit meer iets kwijt
De iPhone 12 Pro tijdelijk met een scherpe korting op unlimited data!

De iPhone 12 Pro tijdelijk met een scherpe korting op unlimited data!

En heb je al internet van KPN? Dan kan je extra korting oplopen tot €7,50 per maand.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar