Terug naar Disney+ wordt duurder (maar er is ook goed nieuws)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Disney+ wordt duurder (maar er is ook goed nieuws)

Door Koen van Ekeren11 december 2020 13:282 min. leestijd0

Een abonnement op Disney+ wordt vanaf 23 februari 2021 duurder. In plaats van 6,99 euro betaal je maandelijks 8,99 euro voor de streamingdienst, een stijging van 29 procent. Maar daar krijg je dan wel meer voor terug.

Disney+ duurder

Disney+ wordt duurder

De aankondiging werd gedaan tijdens Disney Investor Day 2020, waarin het bedrijf een nieuw onderdeel voor Disney+ aankondigde: Star. Hier zijn vanaf 23 februari nieuwe films, series en documentaires te zien, die bedoeld zijn voor volwassenen.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De sectie is indien gewenst beveiligd met een wachtwoord, zodat content voor volwassenen en kinderen gescheiden wordt. Verder kan het op vier apparaten tegelijk bekeken worden – net als bij Netflix. De content is (indien beschikbaar) te zien in 4K Ultra HD.

Welke titels we precies mogen verwachten, is nog niet bekend. Wel is het duidelijk dat met Star films en series te bekijken zijn van meerdere Disney-merken, zoals ABC, 20th Century Studios, FX en Freeform. Daarmee lijkt Disney+ serieuzer te gaan concurreren met Netflix.

Ben je een liefhebber en wil je voorlopig abonnee blijven van Disney+? Dan kan het slim zijn om nu een jaarabonnement af te sluiten. Dit kost nu € 69,99, maar die prijs wordt binnenkort ongetwijfeld ook verhoogd.

Netflix

In oktober kondigde concurrent Netflix al voor de Verenigde Staten een prijsverhoging aan. Zowel de prijzen voor het standaard- als premium-abonnement worden daar duurder. Standaard gaat van $ 12,99 naar $13,99 en het premium-abonnement kost $ 19,99 in plaats van $ 15,99

De kans dat Netflix binnenkort ook in Nederland en België duurder wordt, is groot. In de afgelopen jaren had een prijsstijging in de VS al snel gevolgen de prijs van Netflix in Europa.

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar