Terug naar iTip: Gezonde arbeidsvitaminen met de Apple Music Energie-mix 
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Gezonde arbeidsvitaminen met de Apple Music Energie-mix 

Door Daan Jeuken25 maart 2020 09:252 min. leestijd0

Apple Music heeft een nieuwe persoonlijke optie. In navolging van de Favorietenmix, Chillmix en Nieuwe muziek-mix, is er een vierde wekelijks bijgewerkte mix: de Apple Music Energie-mix. Elke maandagochtend staat er een gezonde dosis op maat gemaakte arbeidsvitaminen voor je klaar.

Wekelijks Apple tips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Persoonlijke mixen

Apple Music bevatte tot dusver drie persoonlijke mixen. De Favorietenmix biedt elke dinsdag een splinternieuwe afspeellijst met tracks die aansluiten bij jouw smaak, luistergedrag en bibliotheek. Van ‘ah, dit is een lekker nummer’ naar ‘oh, die had ik al even niet meer gehoord’ tot ‘hé, die kende ik nog niet’. Persoonlijk is het mijn favoriete onderdeel van Apple Music.

Daarnaast biedt Apple’s streamingdienst nog twee van zulke lijsten aan. Zondags is er een nieuwe Chillmix, met rustige nummers binnen jouw genre. Vrijdags biedt de Nieuwe muziek-mix nieuwe tracks die jij wel eens leuk zou kunnen vinden.

Apple Music Energie-mix

Nu is er een vierde mix: de Energie-mix. Elke maandagochtend staat er een nieuwe, gezonde portie krachtvoer waarmee je goedgemutst en met gestrekt been de nieuwe week in kunt. ‘Aan motivatie ontbreekt het niet met deze gepersonaliseerde mix van vrolijke mix’, zo schrijft Apple.

Apple Music Energie-mix

Energie-mix afspelen

Heb je een abonnement op Apple Music, dan vind je de Energie-mix in de Muziek-app op de iPhone, iPad, Mac, Apple TV of Apple Watch. Ga naar het tabblad Voor Jou en je vindt helemaal bovenaan de persoonlijke mixen. Op de Apple Watch ga je in de Muziek-app naar ‘Voor jou>Voor jou gemaakt’.

Meer weten over Apple Music?
Bekijk dit dossier
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple Music
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar