Terug naar Maak een adventskalender vol verrassingen met Pixum
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Maak een adventskalender vol verrassingen met Pixum

Door Sven Lamers7 november 2018 12:123 min. leestijd0

Sta je ook al te popelen voor de kerst? Kun je niet wachten totdat je je huis kunt versieren met rendieren, sneeuwpoppen en gezellige kaarsjes? Schalt All I Want for Christmas al uit de speakers? Je bent véél te vroeg! Maar als je houdt van aftellen: waar je wel mooi op tijd voor bent, is het maken van een adventskalender.

Adventskalender 2018

Natuurlijk kun je zulke kalenders in alle soorten en maten vinden in de winkels. Achter de 24 deurtjes in de kalenders gaan kleine verrassingen schuil. Van chocolaatjes tot krasloten en van Playmobil-popjes tot beauty-producten: er is tegenwoordig voor iedereen wel wat wils. Maar veel leuker is het nog om je eigen adventskalender te ontwerpen, met jouw foto’s en jouw teksten. Bij Pixum heb je binnen een handomdraai zo’n gepersonaliseerde adventskalender in elkaar gezet. Dan kan op 1 december het aftellen naar de kerst pas echt beginnen. Het moeilijkste van het hele verhaal? Niet al op dag één alle 24 deurtjes tegelijk openen!

1. Pixum

pixum_stap1

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wij maken onze adventskalender bij Pixum. Klik op deze site op ‘Nu bekijken’ om het complete assortiment te zien.

2. Assortiment

pixum_stap2

Wat moet er schuilgaan achter de deurtjes? Chocolaatjes? Fotootjes? Of je eigen kleine cadeautjes? En wat moet het formaat van je kalender zijn? Maak je keuze en klik op de prijs.

3. Kies een eigen design

pixum_stap2

Pas je keuze eventueel nog aan en klik op ‘Toepassen’. Het standaard design is wel erg simpel: klik op ‘Design aanpassen’ en kies iets van je gading.

4. Plek voor je foto’s

pixum_stap4

Scrol in de zijbalk links door de verschillende designs. Een berglandschapje laat zien waar in het design er plaats is voor je eigen foto’s. Maak je keuze en klik daarna op ‘Toepassen’.

5. Foto’s uploaden

pixum_stap5

Foto’s uploaden kan via de knop links – vooral handig in het geval van fotoboeken. Bij weinig foto’s kun je beter bij ieder landschapje op de camera klikken en een foto uploaden.

6. Foto bewerken

pixum_stap6

Klik op een pennetje om een foto te bewerken. Met de pijlen kun je de foto verplaatsen in het vakje. Onderin vind je enkele basale gereedschappen voor beeldbewerking.

7. Achtergrondkleur

pixum_stap7

Het wit achter de foto’s is ook maar zo wit. Klik op ‘Achtergrondkleur’ en kies een kleur om de witte achtergrond mee op te vullen. Rood en donkergroen zijn extra kerstig!

8. Toevoegen

pixum_stap8

Via de knop ‘Toevoegen’ kun je extra fotovakken toevoegen. In dit design wordt dat wat druk. Wel voegen we een tekst toe – die bewerk je vervolgens door op het pennetje te klikken.

9. Bestellen

pixum_stap9

Tevreden over je kalender? Plaats hem dan in je winkelmandje rechtsboven. Geef aan of je één of meer kalenders wilt bestellen en doorloop het verdere bestelproces.

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

• Abonnement met inruilgarantie
• Profiteer van lage maandlasten

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar