Terug naar iTip: Download de gelekte wallpaper van de iPhone XS
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Download de gelekte wallpaper van de iPhone XS

Door Koen van Ekeren31 augustus 2018 15:252 min. leestijd0

Na deze enerverende Apple-week weten we wanneer de iPhone-keynote plaatsvindt: 12 september. Door gelekte foto’s hebben we ook een beeld van de twee vlaggenschepen, die waarschijnlijk de iPhone XS en iPhone XS Plus heten. Én, er is al een iPhone XS wallpaper beschikbaar.

iPhone Xs wallpaper

iPhone XS wallpaper downloaden

Met de iPhone XS wallpaper transformeer je je iPhone X al een beetje naar een XS. De wallpaper is gemaakt door nieuwssite 9to5Mac, die een reconstructie maakte van de gelekte iPhone XS productfoto. Het gaat dus nog niet om de officiële wallpaper van de XS. Die wordt tijdens de release van de Golden Master van iOS 12 vrijgegeven, vlak na het iPhone-evenement.

De wallpaper bevat een halve planeet die wat weg heeft van Jupiter. De achtergrond is zwart, waardoor de beruchte inkeping niet zo snel in het oog springt. Dit jaar is de inkeping ongeveer even groot als die van de iPhone X. Vanaf volgend jaar wordt die kleiner of zal hij zelfs helemaal verdwijnen.

De iPhone XS wallpaper kun je downloaden door de onderstaande afbeelding op je iPhone te zetten. Open deze in Filmrol, tik op het Deel-icoon, schuif de onderste opties naar links en druk op ‘Gebruik als achtergrond’.

Meer weten over iPhone XS (Max)?
Bekijk dit dossier
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar