Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nieuwjaarswensen WhatsApp: zo stuur je je groet naar meerdere personen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
WhatsApp nieuwjaarsgroet

Natuurlijk wil je zondagnacht vrienden en familie een fantastisch 2024 wensen via WhatsApp. Als je iedereen afzonderlijk een bericht stuurt, ben je wel even bezig. Wij kennen een manier om het sneller te doen, zonder dat het onpersoonlijk wordt.

Lees verder na de advertentie

Wil je na de champagne en het vuurwerk een hele lijst mensen een nieuwjaarsgroet sturen? Maak dan gebruik van de handige functie Verzendlijsten. Met WhatsApp verzendlijsten kun je een groep contacten tegelijkertijd hetzelfde bericht sturen. Aan een lijst kun je tot wel 256 personen toevoegen.

Iedereen op die lijst krijgt dan individueel hetzelfde bericht, op hetzelfde moment. Jij hoeft maar één bericht te sturen, maar voor de ontvanger voelt het toch heel persoonlijk. En reageren ze op het bericht, dan zie alleen jij dat.

Meer tips voor je iPhone ontdekken? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Nieuwjaarsgroet WhatsApp versturen via een verzendlijst

Instellingen
1

Instellingen

Open Whatsapp en open de Instellingen rechtsonder. Tik hierin bijna bovenaan op het item ‘Verzendlijsten’ – met het megafoon-pictogram.

Nieuwe lijst
2

Nieuwe lijst

In het volgende scherm zie je eventueel al eerder aangemaakte verzendlijsten en een korte uitleg. Tik onderaan op ‘Nieuwe lijst’.

Vink aan
3

Vink contacten aan

Tik op de contacten die je aan de verzendlijst wilt toevoegen. De toegevoegde contacten verschijnen bovenin. Klaar? Tik rechtsboven op ‘Maak’.

Typ je bericht
4

Typ je nieuwjaarsgroet

Je komt nu in een gespreksvenster. Hier kun je direct een bericht typen zoals gewoonlijk en dat versturen naar alle ontvangers! Inspiratie nodig? Lees ook ons bericht over het versturen van grappige nieuwjaarswensen via WhatsApp.

Let op: Alleen contacten die jou hebben toegevoegd aan hun adreslijst, ontvangen je appje. Als je na het verzenden van je bericht even door je lijst met chats scrolt, zie je al snel zat wie je hebt overgeslagen.

Verzendlijst opnieuw gebruiken

Wil je precies dezelfde lijst later voor een andere gelegenheid nogmaals gebruiken? Dat kan! WhatsApp bewaart verzendlijsten voor je en je vindt ze altijd terug via ‘Instellingen>Verzendlijsten’.