Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Verstuur je Valentijn een origineel WhatsApp-bericht ❤️

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Valentijn WhatsApp bericht

Het is bijna 14 februari: Valentijn. Hét moment om je vurige gevoelens over te brengen in een appje. Een paar liefkozende woordjes en emoji’s met hartjesogen volstaan niet – want die verstuur je elke dag al. Liever voeg je een vonk toe aan je liefdesleven met een origineel WhatsApp-bericht.

Lees verder na de advertentie

Valentijn WhatsApp bericht

Leuk is het om je om je liefde te verrassen met een bewegend plaatje: een gifje. Er zijn allerlei lieve, grappige en romantische gifjes die perfect zijn om je geliefde te verrassen. Zo kun je WhatsApp gifs versturen:

  • Open de chat van je Valentijn.
  • Tik in het venstertje waar je je tekst invoert op het Sticker-icoon.
  • Tik bovenin op ‘Gif’.
  • Tik op het loepje links daarvan.

Wil je meer iPhone-tips om alles uit je toestel te halen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

kooptip

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Nu kun je zoeken op een woord of een emoji. Gebruik bijvoorbeeld het woord ‘Valentine’, ‘hart’ of ‘liefde’ om andere resultaten te krijgen. Een 🩷 werkt ook. Tik op een gifje en verstuur hem via de blauwe verzendknop. Eventueel voeg je eerst nog een persoonlijk bijschrift toe.

Even wat inspiratie:

Collage

Is het je niet creatief genoeg, dan kun je nog een leuke collage samenstellen met jullie meest zoetsappige foto’s. De app PicCollage is dan een goede. Eerst kies je foto’s en een grid uit, waarna je de collage opfleurt met stickers en een achtergrond. Vervolgens kun je hem direct naar je geliefde sturen door op het WhatsApp-icoon te tikken.

Berichten

Valentijn hartje sturen

Heeft je partner ook een iPhone? Dan kun je via de Berichten-app een bericht versturen met een zwevend hart, een explosie van hartjes of zelfs je eigen hartslag. In het artikel Verstuur je bericht met een hartje lees je hoe je dit doet.

Liefdesliedje geschreven door een AI

Ook leuk om je Valentijn mee te verrassen: een persoonlijk liefdesliedje. Ben je niet muzikaal, of lukt het je niet om de juiste woorden te vinden. Geen stress, anno 2024 is er natuurlijk weer aan AI die het helemaal voor je regelt en een liedje voor je schrijft en componeert. Het eindresultaat kun je delen via onder meer WhatsApp. Lees er meer over in ons artikel Deze AI schrijft een liedje voor je Valentijn!