Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Teken of schrijf op je foto’s

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Markeringen


Lees verder na de advertentie

Vroeger plakten we massaal lollige fotostickers op onze kiekjes. Dat doen we voortaan anders! Heb je een iPhone of iPad, dan kun je dankzij de functie Markeringen tekenen of schrijven op je foto’s. En ben je je versiersels zat? Dan haal je ze ook net zo gemakkelijk weer weg.

1. Markeringen

Tekenen op iPhone

Open in Foto’s de foto die je wilt ‘verfraaien’ en tik op ‘Wijzig’. Tik nu op het bolletje met de drie puntjes en daarna op de knop met de viltstift: ‘Markeringen’.

2. Tekenspullen

Markeringen gereedschappen


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De tekenspullen verschijnen onder in beeld. Kies je gereedschap en een kleur. Je kunt tekenen met je vinger, of op nieuwere iPads met de Apple Pencil.

3. Extra gereedschappen

Tekenen en meer

Via het plusje open je nog extra gereedschappen. Voeg bijvoorbeeld een blokje getypte tekst toe, of een tekstballon. Klaar? Tik op ‘Gereed’.

4. Herstellen

Foto herstellen

Bij de fotostickers van vroeger was je foto voor de eeuwigheid verpest – verwijderen ging niet meer. Hier kun je gelukkig nog wel altijd terug naar het origineel. Tik hiervoor op ‘Wijzig>Herstel>Terug naar origineel’.

Deze workshop stond in iets andere vorm in iCreate 106, in het artikel Made on iPad waarin we uitleggen wat je allemaal kunt met de iPad & Apple Pencil.