Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Houd je mailbox overzichtelijk met iOS 18

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Mail in iOS 18

Is jouw mailbox ook op zijn zachtst gezegd een chaos? iOS 18 brengt daarin verandering. Later dit jaar krijgt Mail nieuwe mogelijkheden om je inbox op orde te houden. Zo mis je nooit meer een belangrijke mail!

Lees verder na de advertentie

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er nieuw is in iOS 18? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Nieuwe samenvattingsweergave in mails

Mail samenvattingsweergave

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Om te beginnen introduceert Mail een nieuwe samenvattingsweergave. Deze weergave groepeert alle relevante mails van een bepaald bedrijf, zodat je in één oogopslag kunt zien of er iets belangrijks tussen zit. Dit maakt het veel eenvoudiger om snel te scannen en te bepalen welke berichten je aandacht nodig hebben.

Automatisch sorteren van mails

Mail sorteren

Een andere verbetering is het automatisch categoriseren en sorteren van je binnenkomende mails. Dit gebeurt direct op je device, waardoor privémails en urgente mails netjes in een aparte Primary-categorie terechtkomen. Hierdoor blijven belangrijke berichten altijd bovenaan je lijst staan en kun je snel reageren op wat echt van belang is.

Bevestigingen en betaalbewijzen worden voortaan automatisch in de Transacties-categorie geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je financiële administratie overzichtelijk blijft en je altijd snel toegang hebt tot deze cruciale informatie. Marketingmails en kortingsbonnen worden nu gescheiden in de Promoties-categorie. Dit helpt je om promotionele berichten en aanbiedingen beter te beheren.

Nieuwe functies nog niet direct beschikbaar

Met deze verbeteringen wordt het beheren van je mailbox een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. De nieuwe functies zorgen ervoor dat je efficiënt kunt werken en geen belangrijke berichten meer over het hoofd ziet. De updates voor Mail zitten overigens nog niet in de allereerste versie van iOS 18, maar volgen later in een tussentijdse update. Aanvankelijk werken ze alleen maar als je iPhone is ingesteld op de Engelse taal.