Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iTip: Leuke WhatsApp kerstgroet versturen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
WhatsApp Kerstgroet iPhone


Lees verder na de advertentie

De traditie om in december een flinke stapel kerstkaarten te versturen, is langzaam maar zeker aan het verdwijnen. Steeds meer mensen versturen hun kerstwensen digitaal, bijvoorbeeld via WhatsApp. Natuurlijk is het dan leuk om je ‘Prettige kerstdagen en een gelukkig 2019???’ te voorzien van een leuk bewegend plaatje. Zo kun je een grappige WhatsApp kerstgroet versturen!

WhatsApp kerstgroet versturen

WhatsApp Kerstgroet iPhone

Je weet het misschien niet, maar WhatsApp heeft een hele bibliotheek vol met bewegende afbeeldingen. Daar zitten ook heel veel plaatjes bij die lekker kerstig zijn. Zo vind je ze op je iPhone:

  • Open in WhatsApp een chat waarin je een kerstwens wilt versturen.
  • Tik linksonder op het plusje.
  • Tik op Foto- en videobibliotheek.
  • Tik linksonder op het loepje met GIF erachter.

Je belandt nu in een scherm met een zoekvenster: hier kun je zoeken naar geschikte plaatjes. Met zoektermen als kerst, december en winter kom je een heel eind. Iets sfeervols gevonden? Tik erop, voeg eventueel nog een onderschrift toe en tik op verzenden.

Ook leuk: memoji in kerststijl


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

memoji kerstmuts

Heb je een iPhone X of nieuwer? Dan is er ook een andere leuke manier om een kerstgroet te versturen. Via de app Berichten kun je een memoji met een kerstmuts maken – een bewegend plaatje dat sprekend op jou lijkt. Hoe je dat doet? Lees ons artikel Geef je Memoji een kerstmuts.