Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iTip: Ontdek de geheime genres van Netflix

Auteur: Terry Stooker
0 reacties
Geheime genres Netflix


Lees verder na de advertentie

Netflix staat nou niet bepaald bekend om de overzichtelijke presentatie van het aanbod. Sommige films verschijnen nooit in de overzichten, je moet weten dat ze er zijn en de titel handmatig invoeren. Wel doet de app goede aanbevelingen. Kijk een week lang Netflix en je krijgt ineens aanbevelingen die heel goed bij jouw persoonlijke voorkeur aansluiten. Zoals ‘Rechtbankdrama’s’ of ‘hartstochtelijke romantiek’. Benieuwd naar meer van dit soort ‘vreemde’ genrelijstjes? Ze staan allemaal online!

Geheime genres Netflix

Hier vind je alle geheime genres van Netflix

De superspecifieke genres vind je in deze lange lijst. Open deze op je Mac of pc (dus niet op de iPhone), klik op de categorie die je goed bevalt en het bijbehorende rijtje films opent in de web-app van Netflix. Vind je op deze manier een film die je graag wilt zien, dan kun je hem gewoon op ‘Mijn lijst’ zetten en hem kijken via bijvoorbeeld de iPad of de Apple TV.

Houd er wel rekening mee dat het aanbod in Nederland iets kariger is dan elders. Dat betekent dat sommige categoriëen akelig leeg blijven.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt