Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iTip: Beltoon voor je iPhone kopen in de iTunes Store

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Beltoon kopen iPhone


Lees verder na de advertentie

Heb je de beltonen va je iPhone inmiddels allemaal wel een keer gehoord? Of zit er gewoon niks bij dat je echt leuk vindt? Je kunt voor een leuk bedrag gelukkig ook beltonen kopen voor je iPhone. In de Tone Store zijn er talloze te vinden. Wij laten zien hoe je ze downloadt.

 1. Open de Tone Store

Tone Store

Word je niet blij van het beltoon-aanbod van de iPhone? Je kunt ook beltonen kopen. Open de iTunes Store en tik onderin op ‘Tonen’. Je komt hier ook via ‘Instellingen>Horen en voelen>Beltoon>Tone Store’.

2. Eerst even luisteren

Ringtone vooraf beluisteren


kooptip

Via ‘Genres’ bovenin of de zoekfunctie onderin kun je gerichter zoeken naar beltonen die bij jouw smaak passen. Zie je een interessante beltoon? Tik dan op het plaatje ervoor om deze eerst even te beluisteren.

 3. Beltoon kopen iPhone

Beltoon kopen iPhone

Koop een beltoon door op de prijs erachter te tikken. Je kunt hem meteen instellen als standaardbeltoon. Tik op ‘Gereed’ om dit later pas te doen en doorloop de stappen om je betaling te voltooien.

4. Je gekochte beltoon instellen

Gekochte beltoon instellen

Je aangekochte beltonen stel je in waar je ook de normale beltonen instelt via ‘Horen en voelen>Beltoon’ – ze staan helemaal bovenaan de lijst met beltonen. Ben je een beltoon zat, dan kun je hem definitief verwijderen door er van rechts naar links overheen te vegen.

In iCreate 119 vertellen we je alles over beltonen en wat daarmee te maken heeft. Deze tip is een voorbeeldje uit het artikel. iCreate ligt nu in de winkels! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwste uitgave en voor het beste Apple-nieuws:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!