Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iTip: Apple Music Replay 2021 – al je favoriete liedjes in één lijst

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Sinds kort heeft Apple Music een erg leuke nieuwe functie: Apple Music Replay. Dit is een jaaroverzicht van jouw muzikale hoogtepunten van het afgelopen jaar – vergelijkbaar met wat Spotify doet met zijn Wrapped-afspeellijst. Maar waar je bij Spotify pas aan het einde van het jaar je favorieten in één lijst krijgt, is Apple Music er nu al helemaal klaar voor. Apple Music Replay 2021 toont je jouw honderd favoriete liedjes van dit jaar tot nu toe.

Wekelijks Apple tips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Apple Music Replay 2021 in Muziek

Om de lijst te beluisteren, open je de app Muziek op je iPhone. De afspeellijst vind je helemaal onderaan op het tabblad Luister nu. Daar staat de categorie ‘Replay: jouw topnummers op jaar’, met ook de overzichtjes van de voorbije jaren. Kun je de lijst hier niet vinden? Dan heb je dit jaar mogelijk nog te weinig muziek beluisterd via Apple Music en kan de app nog geen volwaardige lijst voor je samenstellen.

Maar het kan ook via de browser!


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple Music Replay Browser

Wat je misschien nog niet wist, is dat je Apple Music ook kunt beluisteren via de browser – en daarmee dus op zo’n beetje ieder apparaat waarmee je online bent. Je vindt Apple Music via deze website. Als je erop inlogt met je Apple ID, zie je precies de muziek die je verwacht. Op dit moment verschijnt er ook een grote knop in beeld waarmee je je Apple Music Replay 2021 meteen activeert.

Het allerleukste is dat de lijst dynamisch is, en Replay 2021 dus regelmatig wordt aangepast aan je luistergewoontes. Zo heb je iedere week een net weer even andere lijst.