Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Zo lees je twee maanden lang gratis tijdschriften met Readly

Auteur: iCreate
0 reacties
readly aanbieding

Wat is er nou fijner dan jezelf op de bank te nestelen met een warme kop thee en een goed tijdschrift? Maar welk magazine kies je dan? Met zoveel keuze kan het lastig zijn om het perfecte blad te kiezen, maar gelukkig biedt Readly de oplossing. En wij hebben een mooie Readly aanbieding voor jou!

Lees verder na de advertentie

De Readly app is jouw persoonlijke bibliotheek met duizenden tijdschriften waar je onbeperkt in kunt grasduinen. Lezen doe je normaal voor een vast bedrag van € 14,99 per maand, maar je kunt eerst Readly 2 maanden gratis uitproberen!

Gratis tijdschriften met Readly

Met de duizenden titels (het zijn er inmiddels meer dan 7000) is er voor ieder wat wils. Naast de vele Nederlandse magazines zijn er ook grote internationale merken te vinden, zoals National Geographic, Vogue, Time en Glamour. Er zijn tijd/schriften in meer dan 35 genres! Je kunt zowel de nieuwste als oude nummers lezen.

kooptip

De tijdschriften lees je in een fraai vormgegeven en gebruikersvriendelijke interface. Dit kan via de smartphone en tablet, maar het werkt ook op de computer via de browser. Ideaal is dat de magazines offline zijn te bewaren. Handig voor als je bijvoorbeeld in de trein wilt lezen. In de onderstaande workshop laten we zien hoe je in de eerste maanden gratis tijdschriften leest met Readly en hoe de app werkt.

En nog even een kostenbesparende tip: abonneer je niet via de app, want dan zijn (na het einde van je proefperiode) de Readly-kosten hoger! Dit heeft onder meer te maken met het feit dat Apple dan een deel van de winst opstrijkt. Het is verstandiger om je via de Nederlandse website van Readly aan te melden. Belgische lezers navigeren daarvoor naar de Belgische website. Via deze route krijg je sowieso dus Readly-korting.

1. Ga naar de Readly-website

Readly website

Bezoek de speciale actie-pagina van Readly om je gratis aan te melden. Kom je uit België? Bezoek dan de Belgische pagina van Readly. Kies voor ‘Nu 2 maanden gratis’ en doorloop het registratieproces.

2. Download de app

Open de Readly app

De Readly-app download je vervolgens op je iPhone of iPad: open de App Store en download gratis de Readly-app. Open de app: nu kun je met Readly inloggen met de gegevens die je in stap 1 hebt gemaakt.

3. Alle Readly tijdschriften ontdekken

Omtdek tijdschriften

Je hebt nu onbeperkt toegang tot een gigantisch digitaal tijdschriftenschap! In het tabblad ‘Ontdek’ vind je allerlei populaire en trending tijdschriftentitels. Ook verschijnen hier op basis van je leesgedrag straks allerlei aanbevolen tijdschriften.

4. Sorteren

Tijdschriften in REadly

In het tabblad ‘Tijdschriften’ sorteer je de magazines op categorie. Tik op ‘Alle categorieën’ en kies bijvoorbeeld voor ‘Creativiteit & DIY’ om te neuzen tussen de creatieve bladen. Net zo gemakkelijk zoek je naar sport of fotografie. Via het Filter-icoon rechtsboven kies je een taal en het loepje is er om naar een specifieke titel te zoeken.

5. Openen

Tijdschrift geopend in Readly

Tik op een tijdschrift om te beginnen met lezen. Dat kan ook in de landschapsmodus. Tik op een pagina om de voorvertoningen tevoorschijn te halen; zo bladen je eenvoudig door het tijdschrift heen. Vind je het tijdschrift erg leuk? Selecteer dan de ster; zo krijgt het magazine een speciale plek in Favorieten.

6. Offline lezen

Tijdschrift offline lezen

Als je een tijdschrift opent, dan wordt het meteen gedownload. Zo kun je het magazine ook lezen als je geen internetverbinding hebt. Gedownloade tijdschriften vind je in het tabblad ‘Mijn inhoud’, bij ‘Downloads’.

7. Readly kranten

Kranten in Readly

Vrij nieuw in de app zijn kranten. Ideaal voor als je geïnteresseerd bent in het internationale nieuws. Je vindt hier bijvoorbeeld kranten uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.