Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Tover levensgrote 3D-dieren in je huiskamer – nu ook insecten!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
3D dieren en insecten


Lees verder na de advertentie

Een Wu Wen of Qing Ya in je eigen huis? Jezelf een Tiger King wanen met een uit de kluiten gewassen kat op de bank? Het kan! Met een nieuwe augmented reality-functie van Google plaats je allerlei dieren als jachtluipaarden, panda’s, leeuwen en dino’s in je eigen woonkamer. Hiervoor heb je een iPhone 6s of nieuwer nodig.

3D dieren en insecten

De virtuele dieren bewegen, zijn op ware grootte en je kunt eromheen lopen om ze eens goed te bekijken. Er komen steeds meer dieren bij. Recent heeft Google ook nog een 23 insecten toegevoegd: die kun je zelfs op meer dan ware grote bekijken (en zijn misschien een beetje angstaanjagend). Zoek bijvoorbeeld naar een lieveheersbeestje, een glimworm of een morpho!

Wekelijks Apple tips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

1. Google 3D dieren iPhone


kooptip

Google 3D dieren iPhone

Open de Google-app, of surf in Safari naar Google. Typ in het zoekvenster de naam van je favoriete dier (zoals in dit voorbeeld de panda) en druk op ‘Zoek’.

2. Weergeven in 3D

Scrol in de zoekresultaten naar beneden, tot je ‘Bekijk een levensgrote reuzenpanda van dichtbij’ ziet en tik op de knop ‘Weergeven in 3D’.

3. In je woonkamer

Richt de camera op een plek in de woonkamer, waar je het dier wilt laten verschijnen. Volg de instructies op het scherm en daar is-ie! Nu kun je het beest van dichtbij bekijken.