Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Deze nieuwe film is de best beoordeelde op Apple TV+ (tot nu toe)

Auteur: Annemiek Lourensen
1 reacties
beste film Apple TV+

Er staat een nieuwe film op Apple TV+, en hij heeft nu al de beste score van alle films op de streamingdienst. Moet je zien!

Lees verder na de advertentie

Wil je op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Beste film Apple TV+

Apple TV+ is de laatste jaren een steeds grotere concurrent geworden voor zijn mede-streamingdiensten. Zo is het aanbod flink gegroeid, net als de populariteit: series als Severance, The Morning Show en Ted Lasso zijn inmiddels niet meer weg te denken. Ze vallen dan ook regelmatig in de prijzen, net als de Oscar-genomineerde films Napoleon en Killers of the Flower Moon.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Uiteraard kijken recensenten ook graag naar al die films op Apple TV+, maar welke hebben zij de beste score gegeven? Waarschijnlijk denk je nu aan een film als CODA: de eerste (en enige) film die de prestigieuze ‘Film van het jaar’-prijs heeft gewonnen bij de Oscars. En ja, op reviewsite Rotten Tomatoes heeft hij inderdaad een score van maar liefst 94%. Of je denkt aan Killers of the Flower Moon of The Tragedy of MacBeth, die respectievelijk een score van 93% en 92% hebben gekregen. Het zijn stuk voor stuk indrukwekkende films die al het lof verdienen, maar er is er ééntje met een score die boven de rest uitsteekt …

Fancy Dance

beste film Apple TV+

Het gaat om de nieuwe film Fancy Dance, die sinds vrijdag 28 juni te zien is op Apple TV+. Op het moment van schrijven staat de reviewscore op Rotten Tomatoes op maar liefst 96% – daarmee wint de film dus van Oscar-winnaar CODA. Het gaat dan wel om de score van de recensenten: het ‘gewone’ publiek heeft Fancy Dance een score van 83% gegeven, die van CODA telt 91%.

Fancy Dance is een dramafilm over de vermissing van een vrouw, waarna zus Jax besluit om de zorg voor nichtje Roki op zich te nemen. Samen leven ze op een reservaat, maar in de tussentijd geeft Jax niet op en is ze vastberaden om haar zus terug te vinden. Uiteindelijk gaan de twee op pad om de zoektocht voort te zetten. Maar hoe het verhaal afloopt …

De hoofdrol wordt vertolkt door actrice Lily Gladstone. Zij wist eerder dit jaar bijna een Oscar voor ‘Beste actrice’ in de wacht te slepen voor Apple’s kaskraker Killers of the Flower Moon, een film van regisseur Martin Scorsese. Daarmee is Gladstone de enige actrice die in twee van de best beoordeelde films op Apple TV+ zit. Was je geboeid door Scorsese’s project, dan is Fancy Dance dus ook zeker de moeite waard!

Wil je op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws over Apple TV+? En van ander Apple-nieuws? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!