Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Deze geheime AirPods-optie heb je vast nog niet ontdekt

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods inscriptie memoji


Lees verder na de advertentie

Ben je van plan om nieuwe AirPods te kopen? Bijvoorbeeld de nieuwe AirPods Pro 2? Dan moet je weten dat er een optie is om ze nóg cooler te maken dan ze sowieso al zijn. Er is namelijk een gloednieuwe manier om ze te personaliseren: laat je AirPods graveren met je eigen Memoji! Deze optie is zo geheim dat bijna niemand hem weet te vinden.

AirPods inscriptie memoji

AirPods graveren met je Memoji

Vanaf nu kun je het doosje van nieuw aangekochte AirPods graveren met een Memoji. Zo ziet iedereen meteen dat het jouw AirPods zijn. Wil je de AirPods aan iemand anders cadeau geven? Dan kun je die persoon natuurlijk ook zelf even ‘memojificeren’. Alle AirPods in doen mee, met uitzondering van de AirPods Max.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De service is gratis bij Apple. Maar bij de fysieke Apple Store zelf kun je hiervoor niet terecht en ook in de online Apple Store zoek je tevergeefs naar deze optie. Wij laten je zien hoe je toch zo’n perfect gepersonaliseerd AirPods-doosje krijgt.

AirPods laten graveren met Memoji

1) Download de app ‘Apple Store’

Het geheim? Wil je je nieuwe AirPods laten graveren met een Memoji, dan moet je ze kopen via Apple’s eigen app Apple Store. Download deze app dus in de App Store, open hem en doorloop de stappen in het scherm.

Ga in de Apple Store-app naar ’Shop per product’ en klik op ‘AirPods’. Zoek het AirPods-model dat je wilt kopen, en tik daar op om meer details te openen.

3) Inscriptie

Zoek in de product-details naar ‘Gratis persoonlijke inscriptie’ en tik daaronder op de knop ‘Inscriptie’.

AirPods laten graveren met Memoji

4) Wat wil je graveren?

Tik op het tekstveld dat verschijnt. Je kunt ook emoji, namen, initialen en cijfers graveren, maar wij gaan voor de Memoji! Tik dus op het meest rechter paneel.

5) Ben jij er klaar voor?

Kies je voor Memoji, dan moet je je iPhone wel toegang geven tot je Memoji. Klik daarvoor op ‘Geef toegang’.

6) Kies je memoji

Kies nu een Memoji-sticker uit je collectie. Je ziet direct een voorvertoning van het eindresultaat. Via de knop met de drie puntjes linksboven kun je het uiterlijk van je Memoji nog wijzigen. Of een compleet nieuwe Memoji aanmaken. Als je tevreden bent met je keuze, tik je ten slotte op ‘Bewaar’. Daarna doorloop je de stappen in het scherm om het aankoopproces te voltooien.

Naadloos geïntegreerd in iOS

Leuk detail én typisch Apple: heb je zo’n gepersonaliseerd AirPods-doosje? Dan zie je dat ook terug door heel iOS heen. Bijvoorbeeld als je je AirPods opzoekt in de app Zoek mijn. Het doosje ziet er dan precies zo uit als in het echt.

Wekelijks Apple tips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!